Дали можат девојки да силуваат машко?

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде бе... Ако нејкам јас, и да сака некоја нема да може. Едоставно концентрирај го мозокот на некоја дебела и грда (впрочем таа што ке те силова посекако ке биде таква) или некое место кое воопшто нема да те потсеќа на секс и толку. А со вијаграта е друга приказна.

Добро бе брат така нека е. А ако ти го закачи некоја во газо убо машки да срипаш? То нема силовање да биди?

Па мислам дека може, како физички тако и особено психички , се разбира ако им се дозволи. Нема ништо полошо од психичко силување од страна на некоја непресметлива жена

Добро бе брат така нека е. А ако ти го закачи некоја во газо убо машки да срипаш? То нема силовање да биди?
То ке биди силовање... Но гарант нема да биде од женска :)

Море да виш како ќе биди. Дилдо бе брат, рака, нога trust me you don'ta wanna know.

вака: ме мрзеше да ги читам сите коментари, но одговорот на дали може - да (барем јас така мислам). Е срга за ова текстов: Којзнае колку грди биле типките шо го силувале:pos:.
и пс - Лени Барби кам енд рејп ми плис !:pos2:

Може!!! На пример мене Адриана Лима може да ме силува кога сака :)

Може. Има начини ...

Pa vidi vaka
ako nejkes milum onda silum
sto bi rekle nasite sosedi srbi
:pos2::pipi::pos2:

wow sekoja cest.neznaev deka i ova go ima po svetot.a kako moze cura da silova decko bez erekcija od negova strana:lud:.ne mi e logicno!

:drk: :drk: :pusk: :pusk: ma nema sansi i mavam edna i op rabotava ispaga obratno ne sala na strana kako ke se zadovoli ako mojov"general stojko"e daun mislam????

Kako kako? Pa so sila, toa e temata, pod prisila da te natera da dobiesh erekcija zoshto morash inaku. Ako ne - kje te ubie, kje te machi, i slichno.

Ako zhivotot ti zavisi na primer, dali nema da se "potrudish" na sila da go storish toa? Duri i da ne ti zavisi, eve neka se raboti za tepanje...

e sea za zivot pa koa ke ja nategnam nema za k.r da i tekne sto e takva rabota ne so sila togas po inercija ke si stane e pa jebi ga so se tie nindgi:drk:

Kako kako? Pa so sila, toa e temata, pod prisila da te natera da dobiesh erekcija zoshto morash inaku ako ne - kje te ubie, kje te machi, i slichno.

Ako zhivotot ti zavisi na primer, dali nema da se "potrudish" na sila da go storish toa? Duri i da ne ti zavisi, eve neka se raboti za tepanje...

Ova e mnogu gadno, erekcija na "sila" zaradi zakana po zhivot! Strashno!

Може!!! На пример мене Адриана Лима може да ме силува кога сака :)

Може. Има начини ...
:pos2: Е сеа ми текна друго прашање - Дали вие машките сакате да ве силува женско? Дали ве пали тоа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom