Дали можат девојки да силуваат машко?

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Единствен начин на кој може да се има секс со машко а притоа машкото да се противи и да нејќе е со сила да му се даде вијагра, е тогаш немаш никакова контрола односно пенисот независно од мозокот и нервниот систем нараснува, поради одредени физиолошки и биохемиски процеси кои сега е бесцелно да ги опишувам.
Инаку јас лично многу сакам да ме „силува“ сега некоја згодна женска.

Единствен начин на кој може да се има секс со машко а притоа машкото да се противи и да нејќе е со сила да му се даде вијагра, е тогаш немаш никакова контрола односно пенисот независно од мозокот и нервниот систем нараснува, поради одредени физиолошки и биохемиски процеси кои сега е бесцелно да ги опишувам.

А кој не би сакал :)

Девојка да силова машко?

Нема да дозволам :)

Обратно ќе биде во таа ситуација :pos::icon_mrgr

Единствен начин на кој може да се има секс со машко а притоа машкото да се противи и да нејќе е со сила да му се даде вијагра, е тогаш немаш никакова контрола односно пенисот независно од мозокот и нервниот систем нараснува, поради одредени физиолошки и биохемиски процеси кои сега е бесцелно да ги опишувам. Инаку јас лично многу сакам да ме „силува“ сега некоја згодна женска.

Ne vi vo pravo Bacillus. Ima golem broj sluchai kade shto mazhite se uceneti so zhivot ako za da imaat seks so nekoja osoba, vo logori na primer (eve i pred desetina godini vo Bosna) . Postresno od toa - zdravje. I ako ti ja dadat na primer Dora Bakojani pod zakana so smrt, a taa e odvratna vo sekoj smisol, ... verojatno bi odbral smrt.:wink:

Па преку сила не може нормално, освен ако е некоја билдерка таа што сака да силува, а машкото е некој мисир, шо пакетче смоки едвај држи у рака :pos:

Ама јебига има начини ...

Ај да не тупам, можееее!

Брат види вака сеа. Сексо не је само мишанери и 69, па да треба да ти „стани“. Ако ти дојди некоја одвратна гадна дебела гнојосана кучка и да те ебава во газо ќе видиш ти дали сакаш да те силова некоја. :pos2::pos2:

Фемдом је факат ствар брат и јака да е пичката незнам колку ќе биди по твоја воља.

пффф , нова мода : )
Kakva moda bre, moze i legalno/svesno da te siluva. Da imash nokti po celo telo, osobeno na lice, nekoja fleka od zab po ramenici i vrat. malku modrinki, izmestena leva raka, istegnati ligamenti na levata noga, vospalenie na muskulite, bolki vo genitaliite i podgrizana dolna usna! E togash ke bidesh siluvan ama nema da bidesh svesen deka si, ke ti kaze prviot shto ke te sretne:pos2:. E togash nema kazesh deka e moda. Ne bi sakal da si fashion tip veruvaj!

може бе зашто да не. прво си со една цура, така добра, и си викаш еј закон. те врзува за кревет, и си викаш леле џек пот човече, кај ја најдов ваква. у меѓувреме ти не да имаш ерекција туту подигнат ти е од Empire State Building. после коа баш си викаш е сеа е она што го чекав цело време, она си седнува и доага некоја очигледно по-непривлечна од првата, која можда е и невина, пошто да се разбереме грда е, погрда и од.....не ми текнува ултра грда цура... , и ти седнува.
сеа многу луѓе ке си речат е ке ми се спушти, и ќе се противам, ама после неколку или повеќе пипкања и чачкања по различни зони така да речам па макар и од таа убавата, целата крв ти иде у твојата гордост, а ти сепак пробуваш да се противиш на све ова што се дешава...resistance is futile...епа брат, после целиов акт ја би рекол дека е повеќе од можно жена да силува машко.:jaj:
којзнае што би било после со тој тип.....:toe:
поздрав:pos2:

Kakva moda bre, moze i legalno/svesno da te siluva. Da imash nokti po celo telo, osobeno na lice, nekoja fleka od zab po ramenici i vrat. malku modrinki, izmestena leva raka, istegnati ligamenti na levata noga, vospalenie na muskulite, bolki vo genitaliite i podgrizana dolna usna! E togash ke bidesh siluvan ama nema da bidesh svesen deka si, ke ti kaze prviot shto ke te sretne:pos2:. E togash nema kazesh deka e moda. Ne bi sakal da si fashion tip veruvaj!

ова од "scream3" да не е извадок !? :tv:

Ајде бе... Ако нејкам јас, и да сака некоја нема да може. Едоставно концентрирај го мозокот на некоја дебела и грда (впрочем таа што ке те силова посекако ке биде таква) или некое место кое воопшто нема да те потсеќа на секс и толку. А со вијаграта е друга приказна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom