Дали мобилниот телефон ве потсетува на вашата љубов?

• Креатор на темата Креатор на темата Мишелинка
  • Време на започнување Време на започнување
можеби во последно време не ме потсека на мојата љубов, но нонстоп ми е во рака и чекам смс или титка од мојата љубов...

Ама ич не ме потсетува, ок чувам некои убави пораки али ако ме изнервира во некој момент некој од кого се пораките ма бришам се:pos2:

WTF????? Да ме потсетува телефон на љубовта или незнам на што???? Уствари да ме потсетува ако имам стаено у подсетник да и се јавам или да направам несто па да ѕвони ко луд!!!! :baeh:

ц ц ц...

Да, може да се рече дека стариот телефон Nokia 3310 ме потсетува на едно време и на една личност од тоа време, го користев тогаш интензивно телефонот за пораки до таа личност. Сегашниот телефон Motorola E398 не ме потсетува на никого освен на себе, бидејќи тој 99% ми служи како вокмен а не како телефон: во него ако би можел и целиот компјутер со се сите MP3-ки, слики и спотови би го пренел ама за жал телефонот собира само 512MB! Во него чувам и стари пораки, кои иако се стари-ми значат, го користам и како аларм, и како калкулатор, и како потсетник, дневник и се останато-така да ако ми го снема, ќе ми треба подолг период да се привикнам на неговото остсуство!

колку пари кошта реклама за sony ericsson k800i кај тебе друже? Како ни го испофали телефонот ко да ќе ни го продаваш. Башка не кажа дека има една маана На дрво не се качува:pos: А ќе заборавев да те прашам.. Пошто немаш доволно меморија ама ако имаше би чувал ли и туршија во него????

нема зашто ....ме потсеќа едино тој стариот тел (АЛКАТЕЛ ЕЛЛ) на мајка ми ...последен пат му беше на мобилниот хухухуху..затоа што толку се изнанервирав од разговорот што го треснав од земја ...ми беше криво после ама јебигаааа

Мене Nokia 6110 ме потсеќа на една женска шо ја свиѓав едно време, основно бев, и пораки ово оно трт мрт, и знам цркна пустиот телефон (рикна мрежата) и фатив на шмишајмната доле во подрум исеков тоа главната плоча т.е. едно интегрално коло со дел од печатената плочка (PCB) и направив дупка и закачив синџирче и направив high tech привезок за на клучеви, и ден денес ме потсеќа на тој телефон и на таа цура, среќа не ги користат веќе тие телефони, изгледа не се во мода, шо знам јас..инаку на клучеви имам закачено и RAM од 386-ка и ова делов од телефонот, фини спомени :icon_redf

LOL :pos2: не ме потсеќа на ниедна љубов ... ги менувам на месец отприлика :pos2:

Me potsetuva i ke me potsetuva zasekogas, i pokraj toa sto go smeniv, ne go prodadov i imam obicaj ponekogas da go uklucam i da gi razgleduvam porakite od prvata do poslednata.. Ne mozam da se oddelam od toj telefon taka lesno..

Еден мој стар мобилен ме потсеќа на мојата љубов од едноставна причина што ми го даде за роденден :smir: Не го користам сега, али срце не ми дава да го продадам хахаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom