Дали мислите дека со форумов созревате?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Дефинитивно да бидејќи има мнооогу теми за дискутирање, разменуваме мислења, се надоградуваме и се едуцираме. Поздрав до сите форумџии. :helou: :smir:

Ubavo e da se proizneses so tvoja misla no ne bi rekol deka sozrevame no sepak velat ubavo e da kupuvas :helou:

Форумот е екстра и не може да му помогне не инаетчии, туку на они што сакат да научат повеќе, да побарат совет, да чујат туѓо мислење па и да запознаат некого.
Созревањето е идивидуална работа секој различно гледа на работите и тешко е да се каже дека некој е созреан, во сите нас колку и да влијаае околината, учењето па и форумот секогаш ќе остане некоја црта која е претпознатлива за нас, односно за нашето мислење, ставови итн.
Најважно мислам дека е да не се обидуваме да ги демантираме другите по секоја цена, и секогаш да бидеме заинтересирани да чуеме нешто ново, како и да побараме помош доколку ни е потребна.:salut:

Може да се каже дека форумот ми помогна многу да созреам,корисен е и доста работи научив.

како може јас зрел како мека диња или круша допрва да созреам.
-во ворумов сум 40 дена, значи уште повојче зелено шо се вели
ама во години сум зрел,но со памет и со вас деца почнав да
зеленеам (читај да се подмладувам) па се мешам и во некои
теми каде што не ми е местото.А ова со историја посебно на
Македонија многу ме расположи и научив многу работи што ем
не сум ги знаел ем не сум ги учел.
-------------------------------------------------------------------------
само напред продолжете

созревам....
но научив и едно нешто:
само човечката глупост и вселената се бескрајни...ама со секој ден поминат на кајгана, мислам дека вселената има крај

созревам....
но научив и едно нешто:
само човечката глупост и вселената се бескрајни...ама со секој ден поминат на кајгана, мислам дека вселената има крај

Многу оригинална мисла. Само Ајнштајн пред тебе, и неколку милиони плагијатори...

:icon_lol:

Па дека ќе созрееш на форум не би рекол, но затоа од тука можеш да научиш многу работи...

Bitch please, веќе нема хејтери по форумиве, нема кој да ве тренира. Инаку како ќе созреете...

Само во место каде се води real time разговор човек може да созрее. Овде се` е turn based збогатено со идеалното позади тастатурата.

Точно така, со секоја прочитана и напишана информација човек созрева секој ден....
Разменувањето и слушањето на нови мислења, не прави уште побогати.... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom