Дали мислите дека пишувајки на форумов, менувате нешто?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Ја менувам како не менувам......биоритамот го менувам ко љиљак сум станал

се менува само саатот времето ништо друго ова не влијае на мене ама ич!

Не. Зошто?

Затоа што досега, не зборувам за овој туку за другите форуми каде што бев член, кога ќе напишев нешто што е реално и вистинито, одма беше игнорирано или пак осудувано од страна на несозреани млади лица кои незнаат од носот подалеку. Кога пробав да го сменам односот на форумите, ме декларираа како саркастична персона со неадекватни амбиции знаејќи ја средината во која живееме. Дозволив рајата што стигнала до Интернет да ме понижува и навредува, шлајмот на општеството да се прави поинтелигентно од мене затоа што јас за цел имав да го подобрам односот меѓу луѓето денес. И секако, не успеав. Затоа што сме проста стереотипна нација што не прифаќа други размислувања и ставови.

ako ima nesto umno napisano,mislam deka sekoj od nas sto go procital toa podzastanal i razmislil podlaboko.sto ako e nesto dobro ne bi go primenuval vo svojot ponatamosen zivot?!!na Forumov ima dosta maski i zenski intiligentni personi od koji mozat dobri raboti da se naucat...

Мислам дека тепам време, ништо повеќе.

Сепак ако некој се зачита по темиве ке си пронајде некоја интересна информација која сум ја напишал јас .ти трајко ..петко:toe:

па не баш,само се олеснувам за нешто ако ми е тешко :pipi:

Ne . Postojat tvrdoglavi lugje i tapchovci na koi shto ednistvena cel im e da gi kazhat rabotite koi gi machat, da gi kazhat nivnite stavovi i da probaat na nekoj ponenachitan (na taa tema) da mu gi nametnat istite. Sekoja chest na iskluchocite.

Inaku, jas mnogu raboti imam naucheno na forum i za mnogu raboti go imam smeneto mojot stav.

Не ни пишувам за на некој да му го сменам мислењето,туку да си го кажам моето...

Само разменување мислења, да дознаеме што знае другиот!

не
како што и повеќето напишале овде само се разменуваат мислења ништо друго. нема шанси да измениш некое мислење за нешто или некого. читателот не те познава доволно, од кај да знае дали да ти верува за нешто. барем ја така мислам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom