Дали мислите дека пишувајки на форумов, менувате нешто?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Да...некои теми потполно можат да те натерат да го смениш скроз мислењето што си го имал претходно:pipi:

Најпрво го сменив мислењето за нашите млади Извинете ме, но мислев дека не го сваќате животот во правиот смисол на зборот, овде открив дека за многу теми навлегувате длабоко и со многу резон. Задоволство ми е да ги читам постовите а ако со моето искуство успеав и нешто да ви кажам мило ми е . Да многу нешта кај мене се измениа и постовите ги прифаќам како искрени барем повеќето од нив .

Не треба да мислиме дека со пишување ке промениме нешто,туку да кажеме искрено што мислиме.А така читајќи го и туѓото мислење ќе научиме можеби нешто ново.Комуникацијата е многу битна работа. :toe:

Мислам дека променив многу работи читајќи ги мислењата. Да, некогаш не се согласувам со некои ама 95% од мислењата се кажани со памет така да без разлика дали е некој помал или не сепак доколку е ок го почитувам мислењето.Можеби и јас имам кај некого нешто променато со некое мое мислење, ама морам да признам дека повеќето мислења на форумов ме натераја да размислувам со полна глава и животот да го сфаќам порелаксирано:back:

u globala svetot nema da se smeni, ne se smenil so revolucii so nisto nisto ne se menuva, no barem si kazuvame sto mislime i davame argumenti za svoite stavovi. Svetot ke go ostavime isto onaka glup i los kakov sto bese koga dojdovme na nego-Volter.

Да. Праам да не ми е досадно. Друго ништо.

Реално, не многу.
Евентуално ако некој помал или понеук научи случајно нешто од мој пост, ама на тоа се сведува. Мислам дека сите сме тука небитни и подеднакво битни... Ако има логика ова воопшто :icon_lol:

Ама да сменам нешто, во права смисла и поголеми размери, не. На крајот на краиштата, тоа не е ни причината за која што сум овде.
Не дека исполнувам мисија за подобро утре or something... :icon_lol:

Па не верувам дека може да промени ништо, освен бројот на постовите.

Не, чисто онака, оставаш мислење, тепаш време на некој начин, се занимаваш:) немоеш да смениш ништо, пошо колку што постојат луѓе толку различни мислења има

Да убеден сум дека менувам многу работи.
Со моето шмекање придонесувам девојките на форумов да бидат максимално исполнети и среќни....Па има ли нешто поубаво од тоа да го правиш понежниот пол среќен...
Шмек...:smir:

Да убеден сум дека менувам многу работи.
Со моето шмекање придонесувам девојките на форумов да бидат максимално исполнети и среќни....Па има ли нешто поубаво од тоа да го правиш понежниот пол среќен...
Шмек...:smir:
:oftopic:типов се повеќе ме смее и мислам дека му го сфатив (да живее)спамот

он топик не мењава ништо
форумов е катче за празнење ама не и полнење

со она јас што го пишувам не сакам врз никого да делувам ни да навредам не сакам никого да изменам бидејки не сум ни стручен ни овластен да делувам врз вас секој си има изградена некоја личност во себе а јас не сум да ви ја изменувам кога родителите не успеале па ни јас ке можам не ни сакам но ако сепак некој сака да се посоветува со мене во секое време а со вашите постови искрено ни најмалце не ми делува во мојот живот бидејки си имам свое јас така да тешко нешто може да го промени

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom