Дали мислите дека пишувајки на форумов, менувате нешто?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Ако се има вистинска идеа и ако правилно се насочи акцијата нормално е да се влијае на промена на работите. Не може од еднаш ама со континуирана акција може да се влијае. Без разлика дали зборуваме за писанија на форумов или во реал лифе.
Само треба оменување на работите, огласување по истите и на крај наоѓање сојузници за да се истера до крја нешто. Нема друга формула.

Не мислам дека менувам нешто (ако мислите на нешто кај себе си).
Инаку форумов ми е забава и начин на кој што можам да изнесам од себе енергија која што порано ја вадев по други начини.

можеби општеството не,али можеби и само можеби се менуваат мислењата и точките на гледање за одредени теми,со само искажување на сопственото мислење и приложување на факти на темата....

јас мислам дека не менувам. Пишувајќи нешто за образованието, политиката, итн итн. ние само ги искажуваме мислењата, дали се добри/лоши, и според мене мислам дека ниеден од "Јавните Личности" ( ако можам така да ги наречам ) не читаат по форумиве што мисли некое "дете" ( така тие велат ) нешто. :)

Па ништо не менуваме .. само така од занимации пошо нема шо да праеш така ..

Можеби и менуваме нешто кај мислењето на другите се разбира доколку се искрени постовите

Ne menuvame mnogu, ama ima barem dokazuvame deka ima nekoj koj saka podobro od ova sega sto go imame kaj nas

Замисли дека секој ден одиш во истиот кафич, седиш со истото друштво, си кажуваш што ти лежи на душа, ги гледаш истите фаци по другите маси, келнерот знае што ќе пиеш и без да те праша, ќе влезе нова фаца и си велиш „шо бара овој изгубен Германец“ и го игнорираш, си одиш дома знаејќи дека утре пак ќе дојдеш тука.
Ете, толку менуваш.

Тука нема сигурно нешто да се смени во опшеството,нити пак да се смени ничиј карактер,ова можеби е како фикција!Има лажги има вулгарности...има доста интелигентни форумџии,само би требало нивната интелигенција да презентираат надвор мислам дека повеќе се исплаќа!!
Ама кој знај можеби форумов го посетуваат луѓе од сите сфери,па можи нешто квалитетно да исцрпат од тука...

E pa vaka se menuva brojot na postovi sto sum gi napisal, mozi ke mi se smeni reputacijata i ke se zgolemi posetenosta na forumot :)

hehe na svetot ima milioni luge eden covek e znacaen isto kolku sto e i edno vlakno vo kosata

Morbidnio напиша:
hehe na svetot ima milioni luge eden covek e znacaen isto kolku sto e i edno vlakno vo kosata
Во јули 2006-та биле избројани 6 милијарди 525 милиони 170 илјади и 264-ца жители на планетава. Човековата коса во просек има стотина илјади влакна.

Ама не е тоа поентата. Секое влакно на косата е битно. Ако го игнорираш постоењето на едно засебно влакно и го етикетираш како незначајно, значи дека не се грижиш за косата. Можеби ако скинеш едно, две или 20 влакна нема да почувствуваш промена.

Ама со тек на време, друг ќе почне да ти става гел на косата. Дури не ти отпадне. И не станеш ќелав.

Морбиднио бачко... битен си. Свати го ова, и ќе имаш здрава коса :)

da si go manjas vremeto (go trosis) i tolku.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom