Дали лепите постери во вашата соба?

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Имав многу постери, ама една вечер ми се одлепија сите спиејќи и паднаа врз мене, се преплашив многу и од тогаш не лепам појше.:nenene:

Јас имав многу слики убави од календари на ѕидовите.
Но, речиси сите ми паднаа. Само на едниот ѕид има неколку случајно останати.

Од секогаш сум имал барем по еден постер еве сеа ќе прикачам слики ќе видите што имам на ѕидовите :)
07112009320.jpg

07112009319.jpg

Време е да посетиш стручно лице.

Лепев порано.. Цела соба ми беше фудбалери.. Но еден по еден почнаа да се одлепуват.. Се изнервирав :vozbud: и ги одлепив сите.. Сега веке немам

Порано имав од Ален Ајверсон сега веќе НЕ!
Јас сакам да залепам 10-15 постери само од ајверсон и од филаделфија ама никаде да најдам :toe:бтв имам 1 од леброн џејмс,кристиано роналдо(уште кога играше во манчестер),Даниел Алвес и Паул Валкер

Имам постери до креветот од Тоше, измеѓу полиците до компјутерот имам од Некст Тајм и на вратата имам голем постер од една поранешна свирка од Паркети.:smir::smir::smir::smir:

Сакам да купам постери од кошаркари.Најмногу сакам од Ален Ајверсон,Трејси МекГреди,Коби Брајант,Леброн Џејмс,Јао Минг може и други кошаркари шо се попознати а барам и постери од тимови кошаркарски како шо се логоа на тимови или собрани кошаркарите најмногу сакам од Филаделфија,Рапторс,Булс,Мегич а ида во предвид и сите НБА тимови позз пишете

БТВ од прилеп сум да знајте

Постери? Имам еден од Бојан Маровиќ од плаката. Тоа дело на сестра ми.
Ја имам две слики од календар. Црно-бела еротика. Ако го сметате тоа за постер. Ама урамени ми се, повеќето мислат дека се професионални слики. :vozbud:

во моментов имам само еден од Alexandre Pato :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom