да имам, до душа залепени се од пред 10 години
ама нека стојат личопсуваат така
понови имам од рибља чорба плакатот што беше за концертот во ск коа бев
плакатот Insomnia Winter подарен од The_Deteto i avtogram od nego :pos2:pos2:
и + една бабичка шо плете со слушалки на глава :helou:
Кога бев основно цела соба ми беше фул со постери и тоа многу ја нервираше мајка ми. Еден ден кречеа кај мене дома и сите морав да ги одлепувам и да ги фрлам + ми се корнеше ѕидот од селотејпи и морав да престанам со тоа, а и не ми е нешо криво сега. Тоа ми е помината и детска работа веќе... според мене:smir:
Пред едно десетина години и мене од ѕидовите ми се смееа сликите на познатите фаци.Ама сега како што иде времето изгледа само уметнички слики ке стојат на тие места
Додека живеев во стариот стан цела соба ми беше излепена со постери и тоа од Хари Потер и Даниел Редклиф, како и некои глумци од филмот. Имав дури и 3-4 гига Ама имав и место
Откако се преселив, мајка ми не ми давасе на почеток, демек нов стан, бла бла, ѕидот само што исфарбан и си викам ај ок. Со тек на времето и мене ми помина меракот а и немам мн. место сега во соба, и карикатура и се и сешто испозакачив
немам ни еден сега,имам некои 2 календари Партизан огромни ама постери порано имав цела соба,после кога ги вадев лелееле се лом и откако глетувавме не сум лепел а и не планирам!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.