Дали Љубчо Георгиевски треба да се врати на политичката сцена во Македонија?

значи според тебе поголем патриотизам е да не направиш ништо за економијата и плус да го продадеш знамето и името,второ како што реков предходно 10% за приватизација што останаа од комуњарите за тебе е цела држава ?

Не вади ми зборови од контекст, претходно реков дека бај Љубчо е второто најлошо нешто после комуњарите.

Погрешен идол имаш цвеле.Да беше Љубчо саглам, одма ќе го пикнеше БЦ зад решетки заради конзумирање кокаин. Да беше Љубчо саглам, немаше да ја запусти и ВМРО Народна туку ќе се ангажираше и ќе се вклучеше во оправање на државата. Но тој со Снешка сега си е во Блгарија, си ужива во стекнатите провизии од криминалните приватизации кои тој ги спроведуваше и ич к.. не го боли, дури и за тие кои го величаат и го прават невина жртва, визионер, нострадамус итн итн.

потполно се согласувам :)

и јес да ептен интересни дуели имаше на времето, а мора да признаете забавно беше :pos2:

Такви ТВ дуели ниту имало,ниту ќе има на овие простори.Ме потсетија на нив Амди Бајрам со оној опонентон,ама овие двајца со стил се брукаа.Без Љубчо нема шмек во кампањите,во ТВ дуелите,во проокациите.Овие моменталните ем исто трескаат глупости,ем незнаат слатко да те насмеат.Грујо му беше ученик,но ништо не научил.
Се колнам дека никогаш не сум посетил психијатриска установа во земјава:pos2:

НЕ, најдоброто нешто што и се случи на Македонија е политичкото „пензионирање“ на Георгиевски. Единствено подобро нешто може да биде пензионирањето на БЦ.

Амин!

А Љупчо нека не помислува да се враќа.

Седи Б.Ц. у меана и пее:
како што е таја чаша полна со виииноооооо, така е и мојто носе полно кокаааиииин, така е и мојта душа полна јадовииии што не сум премиеееер!
Ма носи се и ти заедно со твојот исцибреник Д Фејс Б.Ц. заедно со вовјода ЉубЧе и Сердар Којло Брилијантот Гвујо у остала мршојадна пциштоништожничка полугремлинска банда у тринајсе пизде смрдливе материне.

Седи Б.Ц. у меана и пее:
како што е таја чаша полна со виииноооооо, така е и мојто носе полно кокаааиииин, така е и мојта душа полна јадовииии што не сум премиеееер!

Во срцето не може да има кокаин, но може да има да речеме....испрани пари од ТВ кампањи(нели кажаа дека една реклама е 400 000евра), и станување од клошар до мултимилионер.:smir:

Ам море кај се сите војводи од времето на Љупчо упс Љубчо , јас мислам убав си е Гујо, ни Б.Ц. никој.

Обавезно и шо побрзо да се врати Љубчо во политиката! A.S.A.P.

Персона нон грата...пробугарско гомно....да му ја шмекнам жената и да општам со нејзе!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom