Дали кога сте во врска имате додворувачи?

• Креатор на темата Креатор на темата kod
  • Време на започнување Време на започнување
Па добро ничија врска не е објавена во службен весник па цел свет да знае со кого одиш и колку време! Сепак, често се случува ова но зависи од човекот дали ке се прави мутав или фино лепо ке одбие и ке даде до знаење дека е зафатен... Како и да е, ако имаш добра женска мора да го прифатиш фактот дека секогаш ке има лигуши и квази мафијаши околу неа, па труди се да ја задржиш ако вреди сето тоа:smir:

Мене ми се случува да ми се додворува чупе само ако сум во врска или ако знаат дека излегувам со друго чупе. Имам 20 години и до сега никогаш не ми се додворувало чупе кога сум сам. Баш размислував на оваа тема... Се прашувам дали чупињата имаат вкус или гледаат со кој излегуваат другите чупиња па му се додворуваат на нивните дечковци или мувачи...
Мене ми се има случено само еднаш да му се додворувам на чупе кое е во врска, бев пијан и другиот ден му се извинив на чупето поради тоа што го направив...
Мислам дека е многу глупаво да знаеш дека некој е зафатен и да му се додворуваш а знаеш дека со тоа можеш да му ја уништиш врската...

Paaa mislam deka toa e sosema normalno..od kaj znae nekoj/a deka imas decko/devojka.E sea zavisi od partnerite sto ke se desava...na primer u mojata vrska koja trae vekee godina dena postojano se desava toa ama nikad nikoj nisto ne napravil a i nikogas nemalo kavgi radi toa...bas mislam deka ako nikoj ne ti se dodvoruva nesto ne e ok so tebe...:smir:

Тоа е некое непишано правило...
ама други женски секогаш повеќе се интересираат и се загледуваат по тебе кога си со девојка отколку кога ќе излезеш со два-тројца другари.
:)
Многу сум се чудел и не наоѓам баш смисла у целата таа `комбинација`... ама така е. :)

Женските ги интересираат зафатени машки, тоа е факт, само не ми е јасно дали е тоа заради типот или девојка му :pos2: женските сакаат да се натпреваруваат меѓу себе, така да колку е поубава девојката на типот, толку слободната повеќе се труди, само не знам кој на кого што сака да докаже :pos2:
Мене пошто дечко ми не ми живее тука, имаше еден порано што ми се удвараше и му вукам имам дечко, и ми вика тој не ти го рачунам :pos2: :uvo:

Женските ги интересираат зафатени машки, тоа е факт, само не ми е јасно дали е тоа заради типот или девојка му :pos2: женските сакаат да се натпреваруваат меѓу себе, така да колку е поубава девојката на типот, толку слободната повеќе се труди, само не знам кој на кого што сака да докаже :pos2:
Мене пошто дечко ми не ми живее тука, имаше еден порано што ми се удвараше и му вукам имам дечко, и ми вика тој не ти го рачунам :pos2: :uvo:

тоа е затоа што во светот на кантар има повеќе жени одколку мажи... а и меѓумажите има доста хомичи, па од таа гледна точка они се осеќаат како загрозени, па се натпреваруваат меѓу себе, кој ке го лапне црвениот дел од јаболкото...:)

Сум имала додворувачи, на секое второ излегување во диско со другарките, па поради тоа да не се расправам со мојот дечко, многу поретко излегувам со нив(во диско).

Да имам,тоа е нормално,секој има

Да, многу тешко, посебно кога неебана жена ќе ти се нафрли и апла се гледа дека сака да ја ебеш, и ти вика дури: имав еротски сништа со тебе!

Да, многу тешко, посебно кога неебана жена ќе ти се нафрли и апла се гледа дека сака да ја ебеш, и ти вика дури: имав еротски сништа со тебе!
не се плаши, еротика не е ебање.
Малце лапање малце триење и си бегаш дома порано пошто сабајле си на училиште

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom