Дали кога сте во врска имате додворувачи?

• Креатор на темата Креатор на темата kod
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа дали имаме додворувачи не зависи од тоа дали сме во врска. Партнерот нема да ги промени твоите убавина и шарм, освен можеби на подобро, на индиректен начин, а кои секогаш се привлечни и не зависат од тоа дали имаме некој(а) или не. Додворувачите тоа не можат да го прочитаат на нашето чело, а и да можат, секогаш ќе се најдат хабри и амбициозни поддржувачи на тезата дека она што е забрането, е и најслатко.

Кога сум во врска ми се додворуваат повеќе машки отколку кога сум сама незнам зш!? Ваљда забранетото е послатко :toe: :raz:

Имам додворувачки. Не ми пречи кога некој и се рока на женска ми. Доколку никој не и се рока, тогаш нешто и фали....хахаха

па да, затоа најчесто тај шо сум у врска со него не ме пушта од вид :)

да ама не сум тип шо сака да вара женски иако сум имал прилики...

Па само тогаш иам уствари.А врска неам ехехеееее.....:)

posebno koga sum vo vrska,interesen podatok e deka devojkite bas togas se najzainteresirani za nekoe masko(bez razlika kolku i da go negiraat toj fakt)

Да, тогаш чак и почесто.И ко шо ни е мал нашиов ценет град Охрид така се набрзинка се дознават и ај упм врската.Тоаш некако се позаинтересирани се баш негојте другари баш тоаш сум поинтересна и слично...Ама то се е од шо кутрите немет шо да прает па ај прво ќе се карет тие па после и раскинвење и такви некој глупости.Ама веќе ко решил тој да не ми вервит слободно мојт да си заминит шо да му прам сеа јас, не ќе го молам.

Да имам додворувачи и дечко ми секогаш ме зафркава:дури има добро е,кога ќе нема е лоша работата :back:

Тогаш најмногу и ги има не знам како да им паѓа енергијата ( посебно на некои бивши) и како да претчувствуваат дека веќе за нив нема место во мојата душа, а и најупорни се тогаш. Инаку кога сум во врска без разлика колку го сакам мојот партнер ( а обично и не започнувам врска додека не се осигурам дека со таа личност ќе се развие нешто убаво) никогаш не би се осудила да го изневерам , затоа што тоа го сметам за едно од најголемите газења на мојата личност ( со тоа не го повредувам него, туку напротив, би си се претставила себеси какво ѓубре од човек кое не се грижи за туѓи емоции), на моите принципи и едноставно не би можела да ги погледнам моите очи , а да не праам муабет за неговите....

Да, имам многу додворувачки и не ги одбивам секогаш.

Сум имала,но сепак со кој и да одам јас сум верна и нема да им обврнувам многу внимание :)

Имам додворувачи, а имам и една доблест (или мана)-кога сум во врска сум верна на дечкото.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom