Дали, како и колку лажете?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
То е сите лажиме ко ке видиш не се живеј без лага, јас мислам колку и да мисли некој дена е искрен , неможи цел живот да го помини без нешто да излажи то е во психата на човекот.

Јас лажам сушам ... ама мора да се извадиш од незгодни ситуации , лошо е да лажиш јас знам ама то е мора да си погодиш на газот.

и на лагата да, кратки и се нозете .... ама сепак ги има не е без нозе :toe:

Lazam i lazam i uste malce lazam..
Ne cekajte da vi kazam so mi se desi u Ohrid letovo.. Povrzano e so temava..

Doaga eden tip i nesto ni vika na mene i na decko mi: Iam bolna kerka ako imate po nekoja stotka da daete i taka nie bledo go gleame i fala bogu vikame deka neame.
I ne gleda tipov faka da se smee i ni vika: Se zezav be iam pari.
I onaka go gleda decko mi mu kazuva nekoi raboti sto se stvarno tocni za nego ja onaka so otvorena usta gleam.. I posle tipov mi se vrti mene i mi vika: Lazes i koga treba i koga ne treba.. Navika ti e.. Pazi da ne go izgubis nego radi toa.. :uvo:

Лажам многу често. Особено обожавам да ги вадам другарите од кожа. Кога лажам гледам во очи и не се смеам и 95% од лагите ми успеваат.

Мислиш е работа со која треба да се гордејш?!
*Пих*!!!!

Лажам кога ептен треба, иначе избегавам....

лажем кога морам а тоа е најчесто за во школо инаку НЕ

Си лажнувам по малку,па не сум цвеќе за мирисање,ептен ако треба да прикријам нешто.Ама после некое време си кажувам,не можам да кријам.

Eve jas na primer lazam ama epten koga ke zgusti...Najcesto mi se slucuva da izlazam koga ke zakasnam negde pa posle mora nekako da si go opravdam moeto "ednocasovno docnenje".A kasnam sekogas koga sum dogovorena a dogovorena sum sekogas koga kasnam taka da ...JAS SUM HRONICNA LAZGA!!!!!!!!!!!!!:pos2:

Паааа не лажам у просек,ама знае да летне некоја бела лага,ама поентата е шо ми се ретки,а треба да се почести,некои луѓе поише сакаат да ги лажеш него ли да им ја кажеш вистината,ако си искрен не си другар...а баш ја кажувам на убав начин вистината.
Аааах лажам и по дома,на пример дека не стигнала сметката од мобилниот...незнам до коа ќе ми потрае...ама ништо посериозно од ваков тип на лаги!

abe treba samo da ja kazues vistinata ne vikam deka nemam lazeno tuku najcesto kazuam vistina i se nerviram koa nekoj me gleda u lice i me laze VRIJAM!!!!

I vistinata treba da se zasluzi. Samo goveda i kravi neprokopsani najcesto gi lazat

Eve jas na primer lazam ama epten koga ke zgusti...Najcesto mi se slucuva da izlazam koga ke zakasnam negde pa posle mora nekako da si go opravdam moeto "ednocasovno docnenje".A kasnam sekogas koga sum dogovorena a dogovorena sum sekogas koga kasnam taka da ...JAS SUM HRONICNA LAZGA!!!!!!!!!!!!!:pos2:
Оффф ке се убијам. Не се смеј кога зборуваш за ова пошо,стварно си лажга... И тоа голема... samoubistvo

Ретко се наоѓам во ситуација да треба да излажам. Поточно не можам да се сетам кога последен пат сум излажала и за што. Тоа најверојатно значи дека лажам ретко. Ако сметам дека некој полесно ке восприеми ситна лага отколку долга и широка вистина, ја скратувам постапката за да не тупам и ја кажувам ситната и безболна лага. Не лажам за да ,, се извадам,, за нешто и не лажам за да бидам интересна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom