Дали јадете путер од кикирики?

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум пробал ама од самото име ми станува одбивно.Неможам да јадам такви работи...

Имам пробано 1 и искрено ич не ми е вкусно:icon_conf:icon_conf Така да не јадам.
А исто така не ги сакам ни благите со кикирики ..одвратни ми се.

Имам пробано 1 и искрено ич не ми е вкусно:icon_conf:icon_conf Така да не јадам.
А исто така не ги сакам ни благите со кикирики ..одвратни ми се.

Бљак...на кого му текнаа такви работи бе да направат мене не ми е јасно.

Еднаш пробав и ми имаше вкус како да јадам свинска маст.Гадно у п.м.

Пробав и јас, отворив едно тегличе оригинал американско...

barneys_best_creamy.jpg

И ништо посебно. Премногу е...како да кажам...густо, бара 2 л. вода после една лажица. Вкусот ми беше премногу чуден, дури и гаден. Незнам како може толку да го јадат американците. Теглава изгледа во ѓубре ќе оди.

Цимерката купи некни, не знам оти го купи. Ни она го јаде, а уште помалку јас. Заникаде е ......

Алва. Само полошо. "Намачкана" на леб. Не е до толку гадно ама не би го јадела за разонода. Всушност за ништо не би го јадела.

Ѕверско е бе! Немам купено одамна. Го јадам.

Супер е путерот бе,барем за мене!
Немам пробано вакви амерички шо ти знам јас али од Агроплод тој шо го произведуваа со зелено капаче беше лудници!
Го немам вкусено можеби 4-5 години а и не знам дали го произведуваат повеќе,баш ќе побарам деновиве од друга фирма! :vozbud:

еднаш купив и си стоеше у фрижидер дур не му мина рокот, нит го отворив нит го вкусив, на што има вкус? :kesa:

Ме заразија мене со ова .. Не може човек да му се насити, а калории калории калории си има од туга до Љубљана и пак назад.

Бетер е и од обични кикирики, семки, сончоглед, бадеми, се тоа паѓа у вода.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom