Дали јадете морска храна?

• Креатор на темата Креатор на темата Vlad II Draculea
  • Време на започнување Време на започнување

Дали јадете морска храна?

• Вкупно гласачи
    35
  • Гласањето е завршено на .
Не сум ни пробала, а и немам намера да пробам, некако лигаво ми делува незнам зошто имам таков впечаток добиено

Сум пробала скоро се.
Морска салата, лигњи, шкампи, октопод и други работи и се намерно ме терале поточно тоа татко ми. Тој е љубител на морска храна обожава се. А мене ми се одвратни посебно мирисот не можам да го поднесам.
Така да не фала:smir:

од морска храна немам пробано само ајкула и октопод. друго све сум пробал и морам да кажам дека се е прекрасно доколку е асално направено без премногу зачини, тревки и разни други додатоци :)

Од морска храна сакам се,ама баш све.Колку "погрозно" изгледат толку повеќе го сакам.Дома само јас сум фрик по морската храна па поретко се готви.Скоро јадев лигњи со ориз и бело вино.Мљацццц....

Абе напишав скоро ама од пред месец дена е сликата...ме бојкотирет дома со морскава храна...:(

Ммм...јадам секаков вид на риби, октопод и лигњи...
Школку не можам да поднесам...бљак!
Иии да...сакам да пробам месо од ајкула!:) Муахахаха

Ммммм обожавам октопод, ракчиња, лигњи (по рецепт на татко ми) :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ја обожавам. Поготово од кога го пробав грнето со морски плодови во кинески ресторант...мммм. Само на тоа мислам(ама скапа им е малку повеќе, но вреди:wink:).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom