Дали јадете морска храна?

• Креатор на темата Креатор на темата Vlad II Draculea
  • Време на започнување Време на започнување

Дали јадете морска храна?

• Вкупно гласачи
    35
  • Гласањето е завршено на .
Imam probano na nekolku kokteli i mnogu mi se dopaga ama sam doma ne uspeav da gi pogodam probav so oktopod pa nesto ruzno mi krckase imav i nekoi drugi obidi no ne uspeav da go dolovam istiot vkus. Inace vo kombinacija so nekoe vino se fantasticni.

Lelel kako jadam morska hrana,mhmhmh da mozam samo toa ke jadam,ama niz cela makedonija nema niedno mesto kaj sto znaat da ja spremat ili kaj sto e sveza,sekade e zamrznata i ja utnuvaat maksimalno.

Морска храна

Сакам да знам дали јадете морска храна затоа што има луге на којшто им е гадна.
Мене ми е гадна. Бљак! :pov:
Кога ќе помислам на тие ракчиња, лигњи...:nesvest: Ми иде да повратам! :pov::pov::pov:

Гадна ми е морската храна,можам да прифатам само некој вид на риба!

Сакам морска храна. После пастата, наравно. :icon_lol:
Риба (не секаква, ослич сакам, па туна, па оние малите со зезнато име
mysmilie_1888.gif
), школки, ракчиња немам пробано се` уште, лигњи така - така...
Омилен ми е октоподот. Човек да ме остави на октопод, на октопод ќе живеам!:vozbud:

обожавам морска храна...поготово шпагети со морски плодови(школки, ракчиња,лигњи)

најдобрите лигњи ги јадев во солун во ресторан каламарија и после тоа имав блаженство од гасови. ми беше вкусно, ама не ми се јадат веќе:)

Јадам све од море шо извадиле, вклучувајќи риби, мекотели па и алги :) Кога идам на море обично не ми остануваат пари за искачање навечер - ги изедувам сите преку ден по ресторани. Еднаш во Бугарија и мало ајкулче си кснав и беше њам-њам многу слично на свинско. Единствено школки ми се лигави, или па не сум нашла јунак да ги спреми асално :)

Многу сакам морска храна, те да ли биле шкампи, октопод, лигњи, ракчиња се се. Превкусно ми е.

Имам пробано само лигњи,ама сакам и ракчиња да пробам.А лигњите така така беа.Кај има тука во ск таков ресторан?

Имам пробано лигни,октопод и ракови.Супер се би јадел во цекој момент.

Не од проста причина што не поднесувам т.е. организмот не ми поднесува.Имам пробано ракчиња во комбинација со шпагети и тогаш ми се допаднаа а сега не знам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom