Дали јадете морска храна?

• Креатор на темата Креатор на темата Vlad II Draculea
  • Време на започнување Време на започнување

Дали јадете морска храна?

• Вкупно гласачи
    35
  • Гласањето е завршено на .
Мммм обожавам морска храна.Прекрасна е,но се зависи од како ќе ја приготвиш,какви зачини ќе ставиш и колку ќе ја пржиш:toe:

супер е морската храна а воедно е и многу здраФа. јадам многу ослич, скуша, лигљи,туна многу често и си правам салата од туна, се скоро си јадам од морски риби, единствено нешо што немозам да го сФарам е октоподот многу ми е лигаФ, еднаш сум оробал и ник. појќе

Јадам, зашто да не. Само тоа октоподот не ми праеше ќејф, другото супер.

Само ослич со помфрит и кечап друго ништо од море не јадам ,сум пробал ракчиња еднаш тапа беше па писнав на леб и паштета и така.

Сум пробала повеќе видови риба, лигњи, ракчиња... Ништо од тоа не ми е вкусно. :toe:Ми имаат некој гаден шмек на некаква рибја миризба.:)

Единствено туна јадам од време на време, тоа е океј.

Кога ке размислам не сум јадел морски специјалитети освен конзервиве

Specijaliteti so morska hrana jadam samo leto koa odam na odmor, e sea ribi i konzerviranite morski proizvodi si gi jadam redovno.

НЕ! Имам пробано доста морски "специјалитети" и ништо не ми се допаднало се е лигаво, гадно, со некој си чуден мирис шо ти ствара нагон за повраќање..... БЉАК!

60464,1164810028,5.jpg

mojata omilena, osobeno oktopod i skolku, na vtoro mesto ligni

100% go podrzuvam morskoto jadenje i go obozavam i se kladam deka i toa go obozava mojot stomak

Многу е вкусно морското јадење и многу го јадам.

Да да многу јадам морска храна, а и многу е здрава :smir:

Луѓе, во македонија нема ресторан каде ќе ви ја даваат супер подготвена... ПРЕубава морска храна може да најдете само во морските држави, и убаво подготвени и тазе(не за разлика од тука замрзнати 3 месеци )

Имам пробано ракчиња и не ми се баш по вкус! Исто имам пробано и октопод и ептен ми е вкусно! Не знаев дека е окотпод и ко ми кажа другарми останав со подотворена уста, ама ај го голтнав..:pos2:
Ми беше малку грозно октопод го слушнав, ама па вкусот бесе мнјмнјм :smir: и си продолжив!

Луѓе, во македонија нема ресторан каде ќе ви ја даваат супер подготвена... ПРЕубава морска храна може да најдете само во морските држави, и убаво подготвени и тазе(не за разлика од тука замрзнати 3 месеци )
Грешка. Има и тука луѓе кои знаат како се подготвува убава морска храна, треба само да го пронајдеш местото. :wink:

Јадам морска храна, посебно ми се допаѓа октоподот и школките, а рибата ми е омилено јадење. Еден пријател спрема морска храна да се вчудоневидиш, и секогаш уживам кога се гледаме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom