Дали јадете многу леб?

Со оброк од зеленчук и/или месо не јадам леб.

Леб си јадам посебно, како колаче, односно како замена за благо. Јадам исклучиво домашно направен: интегрален, јачменов, пченкарен, ржан, секаков освен бел. Најмногу го сакам кога е стоен 3 дена па треба да се џвака.

Дали јадам многу леб? Па ако три многу тенки (накај проѕирни) парчиња се многу, тогаш јадам многу :)

Со оброк од зеленчук и/или месо не јадам леб.

Леб си јадам посебно, како колаче, односно како замена за благо. Јадам исклучиво домашно направен: интегрален, јачменов, пченкарен, ржан, секаков освен бел. Најмногу го сакам кога е стоен 3 дена па треба да се џвака.

Дали јадам многу леб? Па ако три многу тенки (накај проѕирни) парчиња се многу, тогаш јадам многу :)
Само да се надоврзам лебот бил најздрав кога е стојан барем 3 дена како што сте напишале ex machina бил полесен за желудник а не топол тоа е веќе живо тесто :pipi:

Premnogu! Ali ako ne jadam leb isto kako i da ne sum jadela.

Јадам леб на секое јадење, па дури и со супа и со макарони и шпагети. Моите дома ми се чудат како јадам леб со тестенини, ама ако не јадам леб на некое јадње посе 30 мин се враќам сечам малку леб и се мезам со него. И да, не сум дебел имам 65 кг.:vozbud:

Јадам бе.Некогаш ми текнува да си земам само леб и да си го јадам без ништо (ако е тазе лебот)

Да иако има мн јаглехидрати ама нз сакам да го откажам ама едноставно не можам.... лебчеее ммммм топло од фурна и сиренце мјамиии :kesa:

Зависи кога-како. Некогаш многу малку јадам, некогаш дури и така без ништо го јадам. ::D

хехе.. порано уз јадење не практикував многу леб. незнам ни сам зашо али у последно време занм и пола леб да го мавнам на едно јадење :nesum: знам дека не е арно...
незнам за вас али знам некакд коа ми се јаде леб и сок да јадам само!!! ако некој друг практикува вакво нешо нека каже... да не бидам единствен! :)

Според мене нешто повкусно од лебот, посебно ако е топол нема....., затоа и го јадам во големи количини :)

Во последно време се воздржувам затоа што се трудам да симнам некое килце, ама многу ми недостига:( Ја сум спремна да изедам цела векна леб ако е топол и мек. Посебно со салата од марула и многу оцет и некое мевце. Или летна манџа, ајварче, сиренце...мх мх....:(

Немам пробано можеби месец дена, ако не и повеќе. Не јадам многу леб.
Летно време воопшто не јадам, ама затоа зимно време... ајварот сигурно нема да го сркам. :D

ЈадеВ. Скоро еден месец немам јадено леб :cautious:. Ај фил празна во стомакот :)

Никогаш,лебот го имам исфрлено од употреба.:LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom