Дали јадете многу леб?

Не јадам многу леб нешто помеѓу пола и цел на ден би дошло околу 70 проценти. Имам јадено леб и шпагети не затоа што тоа ми се јадеше туку тоа имаше на менито, со супа немам јадено.

Обожавам леб. Бел највеќе сакам. Особено топол, крцкав.. мммм... па со ајвар како оди, леле леле леле!:vozbud: И домашен леб исто многу сакам.
Леб is my guilty pleasure. :pipi:

Јас и со леб јадам леб:pos2:

Може да се каже дека јадам и премногу леб со оглед на тоа дека и не е баш најкорисен за да се претерува со јадење.

За доручек 2 - 3 кришки и за ручек најчесто 2 кришки. Едноставно доручек или вечера без леб не ми оди некако, а и на што да мачкаш ако не на леб:)

Инаку генерално не сум задоволен од лебот во Скопје, ако дента е супер наредниот ден е за никаде како гума се тегави. Ако пак стои повеќе денови ист тогаш не е толку вкусен и е некако сув.

jadam mnogu leb i toa uzasno me duva ko balon sum :vozbud: moram da go namalam pod itno

Си јадам по пола леб на ден.
Не е убаво многу сува храна да се јаде - ќе имаш запек !

i ti si moj covek zasto znam kako e predhodno leb koa jadev kolku mi bese tezina na zeludnikot i znam sega kako e poubavo bez leb ke si se najadis tamam od rucekot i game over :smir:
icon14.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom