Дали јадете многу леб?

И со супа да не јаде леб ? :pos2:

facepalm.jpg
Па може и со супа да се јаде леб. Попари го само лебот во супата и ете ти.

Јадам, и тоа по многу но гледам да не е од белиот.
Црниот најчесто, но може да направам исклучок за лебот правен во фурна.
И не е чудно бе со супа да се јаде, така правев порано јас, ама за тоа пак со макарони ми е незамисливо :nesum:

btw Зуљфи дај не ни ги кодирај зборовите, да те разбереме убаво што сакаш да ни кажеш :jaj:

Хаха, го читав Атом ент... а мојот пример - хамубергер што имам спомнато? Не е за џабе :pos: еднаш имав прилика да видам како во сендвичара со хамбургер си порача и 2 кришки леб... а нај беше моментот на порачување, овие му го даваат хамбургерот и овој мртов ладен.. ами леб за со ова? :tapp: :pos:

Многу лебари имало на кајганава. :raz: :olee:

So sekoe jadenje jadam i leb, mozda ne koj znae kolku ama pa i bez leb ne mi e ubavo.

Леб јадам околу 600 грама дневно. Убедливо најевтина храна. Нема ништо поубаво од убаво испечен пресен леб, замесен од квалитетно брашно. За жал се продаваат и многу лоши лебови по маркетиве.
А најмногу ме нервира кога во ресторан(кафеана) ќе ми донесат едно мало лепче. Секогаш нарачувам уште, но обично и тоа е малце.

Слабо јадам леб само две кила дневно (се мисли на две векни не на грамажа).

Обично после тренинг јадам по пола кило леб и после зависи може да се фати 1, не се знае, се се остава на случајот.:smir:

Порано, да. Претерував со јадење леб. На вечера посебно кога ќе седнев знаев да изедам и пола леб, посебно ако е тазе.
Сега, секогаш гледам да не изедам повеќе од две кришки при оброк и секогаш гледам кога јадам леб, лебот да биде бајат.
Така некако немам желба за јадење:)

Значи си гнеткам 1-2 кришки на оброк:)

Јадам леб зошто навивачите на Плачковица се викаат ЛЕБАРИ :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom