Дали јадете и кога не сте гладни?

• Креатор на темата Креатор на темата miloto
  • Време на започнување Време на започнување
Скоро секогаш јадам а не сум гладна.. :(
Зошто едино што ми бара желудникот е благо.. И јадам многу благо у денот и ретко ми се јаде друго.. Јадам кога знам дека одамна не сум јадена или цел ден кога не сум и знам дека морам да јадам.. Или кога ме тера мајка ми исто зошто сум заборајла да јадам дента.. Чувството за глад у последно време некако подалеку од мене е :nesum:

Да јадам и кога не сум гладна, нонстоп јадам тоа како навика да ми е :tapp:

Тоа многу ретко сне стрвни само ако има тепција макарони или лазања иначе во план мије да не се здебелам и затоа гледам да јадам само кога стварно ми се јади.

Не, зошто би јадел ако не сум гладен, зошто со сила да се мачам :lud:

..........не СВЕ гладни :pos2: Ти бе од Лабуништа дан си ?

Инаку, да, јадам и кога не сум гладна, и тоа ми е најголемата грешка што ја правам.

Јадам и кога не ми се јаде.Ако не сум многу гладна јадам во помала количина.Кога ќе ми е досадно или гледам телевизија или седам пред компјутер секогаш јадам нешто грицки.
Никогаш не јадам помалку од 3 оброци во денот:pipi:

Не,воопшто не.Кај мене понекогаш дури обратно е :pos2:

јас би одговорила- јадам, поточно, никогаш не чекам да изгладнам, па после да јадам и мозокот ми е програмиран кога да јадам, на пример прв пат јадам кон 2, кога ќе станам, па кон 4 јадам нешто, најчесто овошје или нешто благо и после вечерам околу 7 сатот и така секој ден +- 1 сат порано или подоцна
така ми е навикнат организмот па затоа никогаш не чувствувам глад

ko ke gledam film gladen ili ni obavezno melam nesto so ustata :) Najcesto semki :)

Јадам колку ми се јаде, никој не ме тера да јадам со сила :pipi:

pa ponekogas...obicno zimoska koa neam so da praam po doma...:):)

Јадам кога ми се јаде...инаку ако е убав ручекот може да пробам малце...::):)

Јадам кога ми се јаде...Али вака ако не сум гладен не јадам..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom