Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
машинчето е ок .. него тоа иглата и штрафовите што ти ги брцаат у живец:nesum::nesvest:
Те мој човек друже ако и ти си го преживувал тоа добредојде во клубот обично го праат кога има процес(ЗАГНОЕН КОРЕН) и е нешто блиску до апокалипса - и најинтересен факт е шо го праат без опојка за да видат како ке реагира корено и да видат (ако е забо со 2-3 корења на кој ке писнеш)Иначе иам НЕНОРМАЛНИ ПРОБЛЕМИ СО ЗАБИТЕ и покрај целата превентива и НЕНОРМАЛЕН СТРА од чичковци со бел мантил..:uvo:
Лоша работа е вадење живец, имам вадено живци на три 6ки без анестезија. Со тоа иглата кога ќе почне да ти брца у мозок те мава. Среќа мојов доктор малку работи со иглата и става некоја течност во коренот (изгледа го чисти) и после ми става лек и вика дојди за една недела пак ќе пробуричкаме и здравје ќе дојде време за пломбирање. Имам уште една 6ка за правење изгледа и таму е живецот ама ми стави некој траен лек за да може да го спаси забот т.е. да не мора да вади живец.