да да да да да да да да и тоа мн ...кога ќе го видам тој идиотот како ми се доближува со брусалица до устата ми иде да му ја грабнам од рацете и да го разделкам на мали парчиња а потоа да ги јадам ........
Порано да, сега не си се навикнав некако.Ми се има случувано и да бегам од ординација додека моите се занимаваат со нешто и да ревам по ходници, да го туркам заболекарот од мене, денес си одам без никаков проблем.
Како мал има голем страв од заболекариве, сега веќе одам 2 и пол години и немам никаков страв, си се заебаам со нив едно друго, дури и научив се за стоматологијата како струка, знам и малце практично да работам
Ау и тоа колкав.Се сеќавам дека кога бев помала,мајка ми ме однесе кај една заболекарка,која што без осет ми ги „поправаше“ забите.Болки невидени истрпев и дефинитивно стекнав уплав од заболекари.:ija: И ден ден имам проблеми со тоа пусто одење на заболекар,али имам голема среќа што немам баш и некоја потреба од нив.
Имамм .. и тоа огрооомен :S ...
Имавме у школо едни забарки шо ни за к*р не ги биваше .. и од коа отидов кај нив ... страв ми е да седнам на забарско столче ... а не некој да ми чачка по устата :icon_conf:icon_conf
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.