Дали имате страв од заболекари?

• Креатор на темата Креатор на темата Кнез Мишкин
  • Време на започнување Време на започнување

Дали имате страв од посета на заболекар?

• да

Гласови: 11 34,4%
  • не

Гласови: 21 65,6%

• Вкупно гласачи
    32
  • Гласањето е завршено на .
Кога бев мал да,сега не!

да да да да да да да да и тоа мн ...кога ќе го видам тој идиотот како ми се доближува со брусалица до устата ми иде да му ја грабнам од рацете и да го разделкам на мали парчиња а потоа да ги јадам ........

Порано да, сега не си се навикнав некако.Ми се има случувано и да бегам од ординација додека моите се занимаваат со нешто и да ревам по ходници, да го туркам заболекарот од мене, денес си одам без никаков проблем.

Strav od zabolekar - NE, ama od negovite instrumenti i masini - DA.

Како мал има голем страв од заболекариве, сега веќе одам 2 и пол години и немам никаков страв, си се заебаам со нив едно друго, дури и научив се за стоматологијата како струка, знам и малце практично да работам

Се додека некоја згодна забарка ми струга зуби...јас немам страв. Во обратен случај...ќе ми биде потребна анестезија :)

Ау и тоа колкав.Се сеќавам дека кога бев помала,мајка ми ме однесе кај една заболекарка,која што без осет ми ги „поправаше“ забите.Болки невидени истрпев и дефинитивно стекнав уплав од заболекари.:ija: И ден ден имам проблеми со тоа пусто одење на заболекар,али имам голема среќа што немам баш и некоја потреба од нив.:icon_lol:

Кога бев мал имав сега немам

немам страф од заболекари, ама имам од цените нивни
затоа фала богу што сите заби ми се во ред

порано ДА сега како поголем НЕ (ваљда)

Немам. Уште како мал кога одев на заболекар сите се чудеа како можам да бидам толку ладнокрвен кога ми прават или ми вадат заби.

Немам страв, наскоро треба да одам на проверка.

Имамм .. и тоа огрооомен :S ...
Имавме у школо едни забарки шо ни за к*р не ги биваше .. и од коа отидов кај нив ... страв ми е да седнам на забарско столче ... а не некој да ми чачка по устата :icon_conf:icon_conf

Немав се додека половично не ми го извадиа забот, па ми се е.. мајката...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom