Дали имате сателитска и што ресивер имате?

• Креатор на темата Креатор на темата Zakon4eto
  • Време на започнување Време на започнување

КАКОВ РЕСИВЕР ИМАТЕ?

• Вкупно гласачи
    99
nema da imas problem se e do sheringot ako mu e kvalitetna linijata ke ti bide dobar sheringot.
a mozes i da mu pobaras test linija na 2 dena i ke si proveris i samiot.
немам ништо од опрема планирам да земам затоа прашувам, да имав нормално ќе земев тест линија ќе проверев
значи околу 2 мб нет се доволно ако шерингот е ок и може да купам опрема и да ставам
фала на инфо друже

ako zimas zimaj dream HD barem ke ti se isplati za mnogu dolgo vreme i imas mnogu ubavi paketi

Нема врска брзината на интернет конекција за КШ, за КШ е потребен само стабилен интернет.
- КШ - кард шеринг

ako zimas zimaj dream HD barem ke ti se isplati za mnogu dolgo vreme i imas mnogu ubavi paketi
ХД планирам покасно, за почеток 500s пошто другар ми го дава безпари, он се унапреди во ХД па не му треба :)
p.s. за другата опрема (тањир, мотор) да не знае некој во СК каде е најефтино и најсигурно да се земе пошто во сат. опрема сум труп никогаш не сум имал работа со ова??

Дајте бе дечки некоја препорака кој има некакво искуство или има информација.
Се мислам помеѓу Vu+ Solo2 /Vu+ Solo Pro & Ibox II plus / Ibox III.
Што предлагате?

Дечки сакам дома да приклучам Сателитска ТВ, користев BoomTV, MaxTV и ми се дојдени преку глава до јануари ми истекува договорот.Немам искуство и ме интересираат основни работи како на пример што е потребно од опрема, како се движат цените,дали има квалитетна слика и стабилна врска и што ми е најважно да ја корситам за 2-3 телевизори.

Благодарам

Зимај го, го гледав кај нив во продавница, џам слика, брз е ко муња и има два тјунера (еден канал гледаш а друг снимаш на усб/хдд).

хехе јас имам ХД ресивер

Зимај го, го гледав кај нив во продавница, џам слика, брз е ко муња и има два тјунера (еден канал гледаш а друг снимаш на усб/хдд).
mn be 290 eura ako e toa cenata so ja vidov , korekcija toa bilo cenata za 2 boxa , znaci eden 145 eura

Толку е цената на Ву + 2. 145 нема шанси да е.

Јас нарачав IBox II plus, треба да ми стигне секој ден.
Треба да е добар ресиверот, ќе видиме
88$ на Алиекспрес

Ова ИБОКС функционира исто ко Дримбоксот? Има нешто предностие или мани во споредба со ДМ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom