Дали имате искуство со свинг секс ?

• Креатор на темата Креатор на темата lucinefer
  • Време на започнување Време на започнување
ами на вака глупо почната тема какви коментари сакате.
треба тој што ја започнува да напише за што е темата и негово гледање на работите и искуство
а не ваков секс, онаков секс, сте имале ли

Vtoroto iskustvo mi e so ljuboven par isto taka od skopje, 3ka shema bese toa vo nivniot stan ,dvajcata I se kacivme eden od napred eden odzadi I filingot bese sedmo nebo :)

Vtoroto iskustvo mi e so ljuboven par isto taka od skopje, 3ka shema bese toa vo nivniot stan ,dvajcata I se kacivme eden od napred eden odzadi I filingot bese sedmo nebo :)
Абе ебачиште, браво, сепак мислам дека 10ка со кромид е подобра комбинација:)
Исто сакав да те прашам со колку жени си бил? 200-300 или повеќе?:) Исто сакав и јас девојчево да ти го дадам да го онадиш, ама ја твојата не, нејкам сида да фатам. Пиши ми, тука, не ПП, да се договориме јавно, ако си заинтересиран да ти пратам слика од девојчето.

Да сум со девојка која што не планирам да ја женам во иднина,нема проблем.Само сигурно тоа би било со луѓе од други градови/држави.
Да сум со жена или некоја што во иднина ја гледам како таква, нема шанси.

А најубаво е ти и другар на една. Она обратното, ти против две не сум го пробал а сигурно е поубаво :D

ами на вака глупо почната тема какви коментари сакате.
треба тој што ја започнува да напише за што е темата и негово гледање на работите и искуство
а не ваков секс, онаков секс, сте имале ли
Бато се извимувам длабоко, требаше да ми текне и сликовито да го поставам прашањето, ете можеби следниот пат ќе употребам и хамер...

@lucinefer според тоа што го пишуваш, значи сакаш да имаш свинг секс?

Еволуцијата не направила моногамна или полигамна?

Narodot ne ja otvori temata, od narodot se komentarite. Nego go komentirav.

Nastrana toa, ne bidi i ti retardiran.

@lucinefer според тоа што го пишуваш, значи сакаш да имаш свинг секс?

8:40 e, ako planiras da iskacas i da se vratis pred 12 - pobrzaj.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom