Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе ебачиште, браво, сепак мислам дека 10ка со кромид е подобра комбинацијаVtoroto iskustvo mi e so ljuboven par isto taka od skopje, 3ka shema bese toa vo nivniot stan ,dvajcata I se kacivme eden od napred eden odzadi I filingot bese sedmo nebo![]()

Исто сакав и јас девојчево да ти го дадам да го онадиш, ама ја твојата не, нејкам сида да фатам. Пиши ми, тука, не ПП, да се договориме јавно, ако си заинтересиран да ти пратам слика од девојчето.
Бато се извимувам длабоко, требаше да ми текне и сликовито да го поставам прашањето, ете можеби следниот пат ќе употребам и хамер...ами на вака глупо почната тема какви коментари сакате.
треба тој што ја започнува да напише за што е темата и негово гледање на работите и искуство
а не ваков секс, онаков секс, сте имале ли
Ja nemam, ali se nadam da kju da imam![]()

Еволуцијата не направила моногамна или полигамна?Epten unazaden narod. Ke se vrakjame nazad, u majmuni!
Еволуцијата не направила моногамна или полигамна?
@lucinefer според тоа што го пишуваш, значи сакаш да имаш свинг секс?
Не ми беше идеата да навредам некого, чисто прашав...Epten unazaden narod. Ke se vrakjame nazad, u majmuni!
Зарем се трудиш психоанализа да направиш?@lucinefer според тоа што го пишуваш, значи сакаш да имаш свинг секс?