Дали има живот на Марс?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
вчера случајно барајки на интернет налетав на едни интересни слики.пирамиди на марс,планина како лице од човек,и зеленила.потоа имаше слики за кои пишуваше дека се вистински фотографии од марс,кои беа скоро идентични како да си во некој пустински предел на земјата.пишуваше дека наса намерно ги прави фотографиите да изгледаат црвено за да скријат дека има живот на марс.атмосферата беше иста како и земјината.имаше слика на кое се гледаше нешто слично како пцовисано животно на карпите. и уште нешто- се вели дека наса во 1978 година на марс снимила нешто кое го нарекле откритие на 20 век- на снимката имало животни слични на диносаурусите,но морфолошки многу поразлични од нив.тука има нешто нејасно, кое наса треба да го признае.инаку,е објавено дека на марс научниците откриле некои бактерии на половите,тоа е точно ,но не е официјално кажано.

largecool112rd.jpg

гледам темава не е чачкана оддамна...дали оти немало нови податоци или е застарена незнам али еве ке ја поставам најновата слика од НАСА

mars.jpg

гледам темава не е чачкана оддамна...дали оти немало нови податоци или е застарена незнам али еве ке ја поставам најновата слика од НАСА

mars.jpg
А бе кој знае во која пустина во Африка е снимано, не верувам дека луѓе има таму!

Ова сликата официјало од НАСА или чисто онака процурила по нетов ( фотошоп ово оно ? )

Abe demek bilo od NASA i na nekoi vesti gledav. Ama, kako sto krijat se sekogas i NASA i CIA i taka natamu, ne mi se veruva ako e vistinska slikava deka bi ja otkrile na obicniot svet-nas!

На истата слика уште една форма што наликува на човек:

d004zk5.jpg

close2aou7.jpg

Ја мислам дека ова се некои карпи што случајно се погодиле да наликуваат како што наликуваат :toe:

Со оглед на тоа колку во последниве години низ светот е засилено емитувањето на разни документарци за НЛО, снимки и сведоштва... само прашање на време е кога ке се дознае дека постои живот на други планети.
Како на некој начин да не припремуваат за некое соопштение.

Бреј која моронштина се собрала тука, бетар сте дури од оние, конспиративните со аполо и месечината.

Еве линк целосно да прочитате и видите. Ипак е ставена на веродостјна страна само колку е за веерување проценете сами

абе карпа е хехе или можеби долу во под земјето живеат и овај го фатија кај со слегва по скали хехех

Абе овој поише личи на Јети отколку на Марсовец. А тој до него како партизан кога паѓа ранет во бој.

На официјаната страна на НАСА ненајдов ништо околу ова.:raz:

А видете подоле на сликата, брзата птица итрица :raz:

brzatapticaitricaeq9.jpg

nema ova go vidov i na drugo mesto samo od drug agol se gleda deka toa esamo senka od edna karpa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom