Дали има вечна љубов?

• Креатор на темата Креатор на темата АуРоРа
  • Време на започнување Време на започнување
Сеуште не можам да кажам.Тоа само ќе го кажам со сигурност пред да умрам.А сега засега мислам дека нема вечна љубов...Има чиста љубов.. не и вечна!

Kje go kopiram StormAngel " nishto ne e vecno" , pa da i ljubovta ne e vechna. A da se bide zaljuben vechno e toa vekje moze:) sfatete go kako sakate:)

ваљда ја има штом толку ја зборуваат... но знам дека ја видов во notebook филмот :)

[zEUs];1587906 напиша:
Има сродна душа а вечна љубов непостои .

Ова е стварно добро... и интересно. Затоа ли ја пропуштив, што ќе си ми кога ионака на крај ќе си останеме само супер пријатели? А љубовта тоа може само да го расипе... :)

ne samo sto nema vecna ljubov tuku nema ljubov voopsto ima samo vecen interes koj mnogu cesto go menuva predmetot na svojot interes.

Ако така гледаш на работите, се е од интерес. Љубов би била кога сакаме некоја личност поради самата нејзина личност, а не поради тоа дали таа нас лично не усреќува.

site nas ovde ne drzi silata na prilikata oti ne mozeme da pobegneme na nekoe drugo mesto kade podobro se zivee i zarabotuva, kakva ljubov, gluposti!Ni Gospod ne ne saka, ne ostavil na lokalni moknici da si igraat so nasite zivoti.

golem pesimist si nihilista,ako nema ljubov nema nishto,ne deka imam nesto protiv tebe,ama ako i tamu na toa "mesto" ima pesimisti togas i tie go vikaat istoto za "ova mesto"...sekade ima ljubov

site nas ovde ne drzi silata na prilikata oti ne mozeme da pobegneme na nekoe drugo mesto kade podobro se zivee i zarabotuva, kakva ljubov, gluposti!Ni Gospod ne ne saka, ne ostavil na lokalni moknici da si igraat so nasite zivoti.

За Господ не знам, но гледам дека самите себеси не се сакаме, почнувајќи од лично засебно а за колеkтивното македонското ноу комент.

Да само во Јелена на а1.Гаам вечна љубов само кон мајка ми и никој друг!:pipi:

Ништо не е трајно-па ни љубовта !!!
Вечна љубов нема...но има љубов која трае додека сме живи........

Vecna ljubov, neznam, ama znam deka ima vecen kompromis i prijatelstvo so doza na strast koja e varijabilna

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom