Дали играте фудбал?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување

Дали играте за некој тим?

• Да

Гласови: 92 62,2%
  • Не

Гласови: 56 37,8%

• Вкупно гласачи
    148
Тренирам секој ден .. Играм за ФК БЕЛАСИЦА , кадети и младинци .. понекогаш ме зимат и за 1 тим ( зш нема играчи ) хехе Па можеби со некој од форумот сме се сретнале ако играл у некоја екипа В лига :.

Поздрав

Може сме се сретнале пошо ја играв за Тетекс - кадети, па може и сме играле заедно :)

Profesionalno ne igram fudbal,ali rekreativno da,no sepak ne aktivno! koga e potoplo igram fudbal ili basket, porano samo fudbal ali sea mesam! LoL

igram da pelister zosto ??? Inace mislam i ponatamu da prodolzam da igram

Ја тренирам во Беласица - младинци закон сме 1 место у лига а сеа во вторник играме 1/2 куп со Ренова ..

ја тренираф ..активно до пред 1 година ..сеа играм мал фудбал за екипи по турнири а од септември здравје боже повторно на зелената трева =)))

Играв до пред некој месец, ама што фајде кога кај нас фудбалов е за срамота, платени судии, тепачки, не дека само тука има, туку тука цело време се дешава тоа! Ама не можам да издржам ден без фудбал, па така да каков-таков ќе го играм! Најверојатно - за Локомотива колку пак да се пробијам!

bodlikav напиша:
Па пред да дојдам во Норвешка играв фудбал и тренирав у Тетекс - Тетово, почнав уште од најмалите да тренирам стигнав до кадети и еве ме сега во Норвешка, за жал ова Норвежаниве уште не ми дале документи па чекам еве сега да ми кажат дали ќе биде или не, па ако биде здравје ќе гледам да почнам да тренирам у некој клуб ваму.

до норвешка си стигнал и си тренирал фудбал и уште не си влегол да тренираш таму =(((((((( што чекаш бре брате што

Во секој фудбалски клуб вратите ти се отворени твое е дали ке останеш докажеш или ке идеш на друго место да си ја бараш среката

meazza напиша:
Јас играм во општинската лига во Демир Хисар. Моментално се бориме за регион.. 3то место сме засега..

со среќа брат. Да се изборите за место.

Ај можеби ќе те видиме да играш во Интер.

играм само кога другарите ке ме викнат и така кога ми е досадно дома

Не професионално, ама секој втор ден со другарите секако

porano igrav sekoj den u parkce kaj mene ali sea slabo pa i nikoj ko da ne igra :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom