Дали и каков часовник поседувате?

• Креатор на темата Креатор на темата Bang & Olufsen
  • Време на започнување Време на започнување
Casio Edifice EF-309
ef-309d-1a.jpg

Adriatica Chronograph

Сопственик веќе цели два дена и се осеќам супер. Али се мислам да ставам метално ремче ,што ми предлагате ?

sam2699d.jpg

largeadr10875256ch.jpg

^^Добро изгледа и вака ама ако сакаш со метално стави си такво, ако ти е поубав така саатот нема зошто да него смениш.Сигурно нема да згрешиш.Јас исто имам со метално и подобро ми е така.

Adriatica Chronograph

Сопственик веќе цели два дена и се осеќам супер. Али се мислам да ставам метално ремче ,што ми предлагате ?

Со здравје да си го носиш. Моја препорака е да го ставиш металното ремче, бидејќи од потење на топлово време побрзо се уништува кожата...а и знае после некое време да мириса прилично гадно.

rolexER.jpg

:confused:

иам еден од матура уште шо ми го дае партнерката.. пред 10тина дена баш го стаив на рака инаку си седеше у фиока 3 години... ама некако се навикнав на него па сеа ми е шубе без да го носам

Имам Casio точно 11 години, сеуште трае батеријата откако го купив.

Инаку сеа добив на подарок нов Casio, но нема да ми треба, па ако има некој заинтересиран бујрум го давам за дупло поефтино, со година гаранција, уште во опаковка.

Некој што се разбира во часовници да ми каже кој е најака марка ,одвен касио и ролекс кој мислам дека е врв ?

Со здравје да си го носиш. Моја препорака е да го ставиш металното ремче, бидејќи од потење на топлово време побрзо се уништува кожата...а и знае после некое време да мириса прилично гадно.

rolexER.jpg

:confused:

Уште подобро сега можам и Ролекс да си го викам :P

Некој што се разбира во часовници да ми каже кој е најака марка ,одвен касио и ролекс кој мислам дека е врв ?

Rolex е далеку од врв, само е бренд што сите го знаат. Вистински врв се Patek Philippe, Vacheron Constantin, Jaeger LeCoultre, Blancpain, Breguet, A.Lange & Sohne, Audemars Piguet...

Уште подобро сега можам и Ролекс да си го викам :P

Па има цела лепеза на надимаци што можеш да ги употребиш како на пример Фејк, Копија, Фолекс итн. :pos:

Rolex е далеку од врв, само е бренд што сите го знаат. Вистински врв се Patek Philippe, Vacheron Constantin, Jaeger LeCoultre, Blancpain, Breguet, A.Lange & Sohne...

Па има цела лепеза на надимаци што можеш да ги употребиш како на пример Фејк, Копија, Фолекс итн. :pos:
Swatch што мислиш за таа марка ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom