Дали и каков часовник поседувате?

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Adriatica Chronograph

Сопственик веќе цели два дена и се осеќам супер. Али се мислам да ставам метално ремче ,што ми предлагате ?

С

сашенко

Гостин
^^Добро изгледа и вака ама ако сакаш со метално стави си такво, ако ти е поубав така саатот нема зошто да него смениш.Сигурно нема да згрешиш.Јас исто имам со метално и подобро ми е така.

Член од
16 февруари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
78
Adriatica Chronograph

Сопственик веќе цели два дена и се осеќам супер. Али се мислам да ставам метално ремче ,што ми предлагате ?
Со здравје да си го носиш. Моја препорака е да го ставиш металното ремче, бидејќи од потење на топлово време побрзо се уништува кожата...а и знае после некое време да мириса прилично гадно.

:confused:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
иам еден од матура уште шо ми го дае партнерката.. пред 10тина дена баш го стаив на рака инаку си седеше у фиока 3 години... ама некако се навикнав на него па сеа ми е шубе без да го носам

Член од
10 август 2009
Мислења
63
Поени од реакции
17
Имам Casio точно 11 години, сеуште трае батеријата откако го купив.

Инаку сеа добив на подарок нов Casio, но нема да ми треба, па ако има некој заинтересиран бујрум го давам за дупло поефтино, со година гаранција, уште во опаковка.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Некој што се разбира во часовници да ми каже кој е најака марка ,одвен касио и ролекс кој мислам дека е врв ?

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Со здравје да си го носиш. Моја препорака е да го ставиш металното ремче, бидејќи од потење на топлово време побрзо се уништува кожата...а и знае после некое време да мириса прилично гадно.

:confused:
Уште подобро сега можам и Ролекс да си го викам :P

Член од
16 февруари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
78
Некој што се разбира во часовници да ми каже кој е најака марка ,одвен касио и ролекс кој мислам дека е врв ?
Rolex е далеку од врв, само е бренд што сите го знаат. Вистински врв се Patek Philippe, Vacheron Constantin, Jaeger LeCoultre, Blancpain, Breguet, A.Lange & Sohne, Audemars Piguet...

Уште подобро сега можам и Ролекс да си го викам :P
Па има цела лепеза на надимаци што можеш да ги употребиш како на пример Фејк, Копија, Фолекс итн. :pos:

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Rolex е далеку од врв, само е бренд што сите го знаат. Вистински врв се Patek Philippe, Vacheron Constantin, Jaeger LeCoultre, Blancpain, Breguet, A.Lange & Sohne...

Па има цела лепеза на надимаци што можеш да ги употребиш како на пример Фејк, Копија, Фолекс итн. :pos:
Swatch што мислиш за таа марка ?

Член од
30 август 2011
Мислења
87
Поени од реакции
41
Добра копија од Tommy Hilfiger и Bvlgary купени од сенегалец на плажа кај нашиот јужен сосед.

Kajgana Shop

На врв Bottom