Дали и каков часовник поседувате?

• Креатор на темата Креатор на темата Bang & Olufsen
  • Време на започнување Време на започнување
Не носам често часовници но би сакал да си го купам овој:
bem-502d-1avdf.gif

Убав часовник ќе си купам со мои пари кога ќе ја земам првата плата. :)
А сега имам (додуша нема батерија) часовник од МВР што му го дал Фрчко на татко ми пред 14-15год. при прогласување на најдобри работници во Министерството.

Носам Swatch Swiss и обожавам часовници.. сега ми иде роденден па може да си земам нов бидејќо овој ми е прилично стар.

Поседувам неколку спортски, Најки, Адидас, ама овој од Спидо, Гармин најмногу го користам. Ми користи и за тренинг и за секојдневие, иако надвор од базенот ретко го носам. Добар е за мерење време на подолги далечини, да не врти штоперицата за џабе :) Ама сега планирам да си купам некој помодерен, да станам госпожа :pipi::pos2:.

405black.jpg

Никаков:)
Oдбегнувам да носам часовници на рака, за тоа го користам мобилниот.

Ич не ми се погаѓат тоа саатите, бе :( а голем обожавател сум...
Сега бендисав еден Касио, ама од 2300, така да, друг пат...

Casio-EF-316D-2A.jpg

Го имам овој веќе подолго време и сум доста задоволен...го земав за околу 100 евра, сега можеби е и поефтин.. :)

imam nekolku poluksuzni casovnici doma ama za zal nemam navika da gi nosam taka da mi stojat vo plakar za idni vreminja

Часовник???? Се чуствувам како да имам пранга на раката кога носам часовник. Јок!

Не поседувам часовник, мобилниот ми е замена за часовник (во смисла на мерач на времето, не како моден додаток).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom