Дали грицкате нокти?

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување

Грицкате ли нокти?

• Да

Гласови: 43 50,6%
  • Не

Гласови: 42 49,4%

• Вкупно гласачи
    85
Lele ova e najgadna navika sto postoi,toa prsti u usta i nokti i plus posle toa gi pljuckaat naokolu..mnogu mi e bljak.
Nikad ne sum ja imala ovaa navika.
:nenene:

Grickanje nokti ima i pozitivna strana. ako sakas da se odviknes od cigari - grickaj nokti;) (zatoa sega celi prsti na racete i se rani ama vazno se odvinav od cigari)

Кога почна учебна година, чудна работа почнав да грицкам нокти, ама се одвикав брзо. ( никогаш не сум грицкал) ...

Дај кажете како да се одвикнам. Сакам долги нокти а пак ги јадам!:(

ne , ne grickam nokti ama zatoa mevceto partal go pravam

DISGUSTING:nesum:

Грицкам кога сум нервозен

Kolku mi e samo grozna ovaa navika!!! Nikogas ne sum grickala, nitu pak sega gi grickam! I ne veruvam ni deka nekogas ke pocnam da gopravam toa...Bljak!:pov:

Ne vi preporacuvam luge da grickate nitu nokti nitu kozicki da kornete zaso ja imam seriozen problem so toa!Kako mala imav neverojatna rabota tokmu so ovaa rabota i sega veke dve godini mozebi ima od koga prestanav da gi gritckam poso mi stana epten odvratno i posto posakav da imam i ja barem ednac u mojot zivot sredeni nokti!
Posle nekolku godini gritckanje sega noktite4 ne mozat da mi se oporavat i premnogu mi se krsat !Nikomu ne mu preporacuvam takva rabota i ako ja raboti vednas da se otkaze od nea!

Ne grickam nokti, mnogu mi se elasti4ni i se vitkaat i nikako ne mozam da gi izgrizam... A ni kozi4ki ne grizam poso me boli...

За тие што грицкаат нокти чаре им е да земат и да ги бурнат прстите во некоја ептен лута пиперка и ај после да ги видам да грицнат нокт!!!

Ne grickam nokti,a i me nervira zvukot na grickanje,lugeto so grickaat okolu mene gi mavam po raka,taka da umoe drustvo ne gricka nikoj nokti sea za sea.

ViRuS напиша:
За тие што грицкаат нокти чаре им е да земат и да ги бурнат прстите во некоја ептен лута пиперка и ај после да ги видам да грицнат нокт!!!
hmmmmm kaj mene to ne pomaga mnogu si sakam luti raboti.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom