Дали грицкате нокти?

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување

Грицкате ли нокти?

• Да

Гласови: 43 50,6%
  • Не

Гласови: 42 49,4%

• Вкупно гласачи
    85
Grickanjeto nokti e mn losa navika porano grickav nokti ama se odviknav fala bogu:) blagodarenie na edna mast so ja stavav na prstite i na sekoe grickanje me lutese:)

kako mala grickav mnogu..koga bev 1 ili 2 odd tatko mi mi veti deka ke me casti so najubavata vecera na svetot ako izdrzam edna nedela bez da gi grickam...izdrzav i nemate pojma kakva slatka mi bese vecerata..od togas pa do denes nikogas gi nemam izgrickano noktite....toa e najnehigienskata rabota na svetot,zamislete si kakvo li ne sranje vnesuvate vo ustata preku vasite nokti!!

грицкам, јадам, копам, грепкам..... сите можни тортури и ги праам на моите измачени ноктенца......

lugje aman grickanje nokti e out,grickanje podnoktici rulz...em krvishta se prais,em se najaduvas huahuahuhaha

И ја иам лоша навика.Од коа знам за мене така од 6 години стално грицкам нокти.Пред тестови по тестови во школо,коа зборам со моите,коа чекам некој...А да не збориме коа сум нервозна...тогаш крвови паѓаат,тогаш ги гризам живците,тоа месото.Едно време ставав луто пиперче али можам да добиам чир и престанав.А сеа нешо као престанувам али пак не.Помогнете ми и мене ако можете...:)

грицкаф.....али откако стаиф протеза не можам......

Nosev edno vreme proteza, ustvari do pred 4 meseci:)
Pred toa so be krf pagjase, od nokt do podnokt, do meso, se grickav:):):):)
Ama od protezata ne mozev cela godina, sea pak ne mozam use si imam problemi so zabite, a MNOGU MI SE GRICKA BEEEEE!:icon_lol:

Znaci care za odviknuvanje : Stavete si proteza:icon_lol:

Порано грицкав....ама се одвикнав за жива среќа, сега ми се дешава да грицнам, ама само кога сум нервозна....онака на нервна база:)

obozavam da si imam super nokticki no koga sum nervozna ne gi gledam dali se dobri ili ne tuku si grickam i gotova sum i prstite da si gi izedam od nervoza

Абе јас не грицкам нокти на рацете туку на нозете! :pos:
Али знам дека ова јогава ми помага многу во Животот! :pos:

Ги грицкам со грицкалица

ja gi grickam non stop :)
ali koa sum nervozen... toas... GRIZAM :) :) :)
pa navika mi e... non stop iam prst u usta :)
samo kucanjevo me spasava.... dva tri saati bez da gricnam :) top

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom