Дали Грците ќе одат во војна?

• Креатор на темата Креатор на темата defiant
  • Време на започнување Време на започнување
Eeeee ас сам от Пиринско, ама како да се нарекам македонец? Срам ме е от вас. Правите се на грци и гласете от нихно име. Какви македонци сте бре, какви воеводи, четници, патриоти дека за една анкета се правите на грци. Ебати смешниците. Ааааа, ного сам разочарован. Ке ми се праите на грци, а уж ги мразите. Аи сиктир смешковци. Затоа ке ве ебават. Наследници на Александар. Он ке го праише ли ова бе клоуни?:pos2:

Eeeee ас сам от Пиринско, ама како да се нарекам македонец? Срам ме е от вас. Правите се на грци и гласете от нихно име. Какви македонци сте бре, какви воеводи, четници, патриоти дека за една анкета се правите на грци. Ебати смешниците. Ааааа, ного сам разочарован. Ке ми се праите на грци, а уж ги мразите. Аи сиктир смешковци. Затоа ке ве ебават. Наследници на Александар. Он ке го праише ли ова бе клоуни?:pos2:
Збогум мрсник еден :helou:

Bugarsko Pederce

Ti tipce nesto si zbrkal,so se fales ti so tvojta Bugarija koo nema nisto u nea,site kurvi so vi bea po parkinzite vi izbegaa u Spanija,Francija i Italija,sekoj so e ziv i moze da mrda izbega od taa tvoja poserena drzava i ti ke ja fales nea a imate samo penzioneri so 2 leva penzija!!! Stani od kompjutero i proseti se do nekoj parkíng i vidi dali zena ti e zarabotila 20€ od nekoj Makedonski sofer,da imas za utre nekoja para da si kupes cigare i da se napiis kafence oti i taka kucinjata so mast ne ve jadat e ne pa bez mast...

Da ti kazam nesto...nikoj nema da se pravi grk ili nesto slicno.
Samo da ti ja kazam vo kratki crti istorijata.Imame del kaj vas,imame golem del od grcija...Filip Vtori e cistokrven Makedonec,toj ja osvoi Grcija
Lugeto vo grcija se vo zablda,decata ucat od propaganda,a ne os toa sto e visinskio.
Bugarija se cigani vo dusata,preku mile ako ste vo evropa...nemate kultura,pleme cigansko da vi ebam

Добро бе..зарем едно лажливо “пиринче“ дозволувате да ве испровоцира?

Игнорирајте ги, битно добар ремет на Грциве, малце за разонода нели :)

pusti gi da se glupiraat,taka si go pokazuvaat pravoto lice.inaku se prva klasa kradci na makedonka istorija i se makedonski.koga nemas svoe mora da krades od drugi.

Bugari i Grci

Sekoja nacija si ima nekoja maana,Bugarskata nacija ima problem so zenite,mnogu se tepaat odnapred a dodeka Grckata nacija ima problem so mazite,tie pak se tepaat od pozadi,nie sme tepacite:pos2:

Абе батки, глеам 600 души го виделе мојов пост, а гласови 300 - 310...
Тоа значи дека некои педерчиња виделе а не гласале?

А Бугарите - остајте ги. Знаат добро зошто ги примија во Е.У.
ЕУ не сака вакви како нас оти сме многу ОТРОВ. А Блгарчетата отсекош от каде дувало ветрето - натаму се вртеле. Сончогледчиња....

Шо ви кажах бе брака? Да не се праите на грци. Регистрирате се во нихни форуми, гласите како грци. Шо ке постигнете. По арно не одете на одмор во Грциа, не купуваите техни производи. Това саках да ви кажам. А вие побеснехте. Да сте живи и здрави. А Перо. дека не ме позна во сабота ке черпи во Струмица. Здраве и срека на сите, и тие дека ме пцуат. Ке им кажа дека не са поголеми македонци от мене.

На админите фала. Големи сте. :smir:

Абе јас гледам дека цело време гласам ама нешто слабо иде изгледа овие се подразбудиле па ја имаат затворено:baeh:

КОЈ ТЕ ВРТИ ТАТАРУ!!!!!! СЕДИ СИ ДОМА И ПРАИ СПИСОК НА МОМИ ЗА У СРБИЈА ЗА ПРИПЛОД МРШ ТАМУ

Остајте го пирин ве молам. Уште не му е избистрена главата на детето од Бугарската пропаганда, ама и тоа ке стане некогаш, само треба време. Пирин а на тебе ке ти кажам ако сакаш да разбереш кој си и што си дојди на привате да дискутираме со тебе оти знам дека до сега си многу лажен во тие Бг школа :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom