H
HITCH
Гостин
има два гласа плус да не згрешил некој :pos2::pos2::pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Збогум мрсник еден :helou:Eeeee ас сам от Пиринско, ама како да се нарекам македонец? Срам ме е от вас. Правите се на грци и гласете от нихно име. Какви македонци сте бре, какви воеводи, четници, патриоти дека за една анкета се правите на грци. Ебати смешниците. Ааааа, ного сам разочарован. Ке ми се праите на грци, а уж ги мразите. Аи сиктир смешковци. Затоа ке ве ебават. Наследници на Александар. Он ке го праише ли ова бе клоуни?:pos2:
Eeeee ас сам от Пиринско, ама како да се нарекам македонец? Срам ме е от вас. Правите се на грци и гласете от нихно име. Какви македонци сте бре, какви воеводи, четници, патриоти дека за една анкета се правите на грци. Ебати смешниците. Ааааа, ного сам разочарован. Ке ми се праите на грци, а уж ги мразите. Аи сиктир смешковци. Затоа ке ве ебават. Наследници на Александар. Он ке го праише ли ова бе клоуни?:pos2:
Da ti kazam nesto...nikoj nema da se pravi grk ili nesto slicno.Eeeee ас сам от Пиринско, ама како да се нарекам македонец? Срам ме е от вас. Правите се на грци и гласете от нихно име. Какви македонци сте бре, какви воеводи, четници, патриоти дека за една анкета се правите на грци. Ебати смешниците. Ааааа, ного сам разочарован. Ке ми се праите на грци, а уж ги мразите. Аи сиктир смешковци. Затоа ке ве ебават. Наследници на Александар. Он ке го праише ли ова бе клоуни?:pos2:
КОЈ ТЕ ВРТИ ТАТАРУ!!!!!! СЕДИ СИ ДОМА И ПРАИ СПИСОК НА МОМИ ЗА У СРБИЈА ЗА ПРИПЛОД МРШ ТАМУEeeee ас сам от Пиринско, ама како да се нарекам македонец? Срам ме е от вас. Правите се на грци и гласете от нихно име. Какви македонци сте бре, какви воеводи, четници, патриоти дека за една анкета се правите на грци. Ебати смешниците. Ааааа, ного сам разочарован. Ке ми се праите на грци, а уж ги мразите. Аи сиктир смешковци. Затоа ке ве ебават. Наследници на Александар. Он ке го праише ли ова бе клоуни?:pos2: