Дали ги криете емоциите?

Во главно кријам, кога ми иде се до врв пукам и се расфрлаат зборови, емоции.Тешко ми е пред било кој да зборам за се, да се отворам, затоа 2 личности ме спасуваат да не се задушам од емоции.
Нервоза, колку и да се трудам да ја шминкам и дотерувам секогаш ми е неуспешен обид, неможам да ја кријам се познава по расположение, израз на фаца...It's just me.

sekogas koga mozam ja krijam i na kraj izbuvnuvam koga nema vrska so toa za sto se lutam

Не ги кријам.:nesum::uvo::nesvest::kesa:

Не ги кријам ги изразувам.:kesa::kesa::kesa::kesa:

Па зависи... Дома и не баш, ама за надвор... Се обидувам да ги скријам, некогаш е успешно, некогаш не.

Моментално ги кријам, и да ги кажам ке испаднам глупача и исто ке биде и да ги кажам и да не ги кажам така да, засега е така...........

Сама сум си крива така да, тоа е тоа хаха:smir:

да.речиси секогаш.и кога има потреба од тоа а богами и кога нема

Во случајов темава е мн опширна бидејки под емоции се кријат мн нешта.Емоција може да биде љубовта, љубомората, нервозата, тагата среката и сето тоа една личност може да го изразува на мн различни начини и во мн различни ситуации.

Многу ретко.Навикната сум да покажувам емоции,полесно ми е така.
Добро се си има граници,не би претерувала,да се лигавам или да плачам пред непознати ама онака кога ми е жал,кога ми е тешко,кога сум срекна не ми смета и другите да го видат тоа.Секако не ме толку гајле што мислат.

Криење на емоции, тешко ми оди. Во некои случаи да, но повеќето случаи не. Не сум за покер дефинитивно, како отворен буквар :)
Додуша и за кои емоции се работи, тоа исто е битно.

Сликата доволно кажува за мене и за тоа дали ги кријам емоциите.

ПС Сега треба и јас да се кријам некое време поради тоа што искористив слика од Чак Норис.

Ги кријам но тешко ми оди, се обидувам да се воздржам на моменти, но имам граници..ако се преминат тие граници не можам, ..кога ми е лошо не успевам да ги скријам емоциите, а кога сум среќна се трудам да се ..приземјувам.. :vozbud:

Гледам да ги скријам.. Покажувањето на емоции ми е момент на слабост.
*зборам за негативни

Да.И тоа некогаш превише и си имам проблеми заради тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom