Дали флертувате на интернет?

• Креатор на темата Креатор на темата Serengeti
  • Време на започнување Време на започнување
da ubavo e se slozuvam so tebe ama ne sekogas??nekogas moze da prorabotaat emociite neli?
pa site nie sme covecki sustestva.....:toe:

Не флертувам ни на мсн ни на фејсбук, едноставно си имам врска не ми дошло до флерт, немам потреба од тоа, глупост е за мене...

не флертувам на нет сепак тоа ми е некако не фер спрема мојот партнер премногу го сакам за било како да го повредам

Ваљда треба да си многу осамен па net-от да го користич за флерт... Според мене не е многу нормално. Понекогаш знае да биде интересна преписка со нови луѓе што верувам не се етикетира посебно чудесно.
Верувам, инаку, дека постои во голема мерка инаку каков бенефит би имале сите домаќинки од технолошката револуција. :toe:

se ubijam od flertuenje, bashka i me bie losha reputacija kao ...

DR.specijalista za zeni i drugi bolesti.:baeh:

Ми се случувало да запознам интересни дечковци на интернет, но не и да им се пуштам (лол), понекогаш може да се нашалиме у смисол "што би било кога јас и тиС".., но во принцип се однесувам нормално со сите. :angel1:

Нема потреба од болд Леандра

Ретко.На мсн имам само 2-3 машки кои ги знам само преку интернет,и повеке си правеме другарски муабети отколку да флертуваме.
А и глупаво е да флертуваш без цел,кога не знаеш ни каква е личноста со која правеш муабет,оти многу често не се исти луѓето во живо и преку мсн:).

ретко можам да наидам на стабилна особа за муабет, па камоли за флерт..така да НЕ

Премногу сум мрза за да го правам ова.

:pos2: интересна тема а особено кога ке прочиташ јас во реалниот живот сум повлечена и мирна а ваму флертувам:vozbud::toe: али поентата е што има премногу Cayber Курви кој во реалниот живот немаат храброст нити да излезат нити да имаат врска со некого,е така тие виртуелни курвичиња си го хранат алтер егото Се чуствуваат сакани секси посакувани и потребни но недај боже да и речеш на некоја таква да излеземе прво кете мафта еден месец дасте се запознаеле кобожем можеш некого да запознаеш преку мсн,па сеуште е рано па ова па она и на крај пак со празни раце само кете измалтретира бе, подобро отиди у град пуштисе на сто женски 99 дати мавнат шамар една сигурно ке прифати:pos2: додек овие виртуелниве тисе леле леле, Уствари пред некоја година и јас си имавб виртуелен флерт со една Русинка ама не остана само на флерт си се видовме си отидовме заедно на одмор и се испукавме ко никад од 13 дена, во дубаи ние 8 ги поминавне во соба :) и пак се пишуваме изгледа на 15 ке доага :):vozbud::vozbud:

:pos2: интересна тема а особено кога ке прочиташ јас во реалниот живот сум повлечена и мирна а ваму флертувам:vozbud::toe: али поентата е што има премногу Cayber Курви кој во реалниот живот немаат храброст нити да излезат нити да имаат врска со некого,е така тие виртуелни курвичиња си го хранат алтер егото Се чуствуваат сакани секси посакувани и потребни но недај боже да и речеш на некоја таква да излеземе прво кете мафта еден месец дасте се запознаеле кобожем можеш некого да запознаеш преку мсн,па сеуште е рано па ова па она и на крај пак со празни раце само кете измалтретира бе, подобро отиди у град пуштисе на сто женски 99 дати мавнат шамар една сигурно ке прифати:pos2: додек овие виртуелниве тисе леле леле, Уствари пред некоја година и јас си имавб виртуелен флерт со една Русинка ама не остана само на флерт си се видовме си отидовме заедно на одмор и се испукавме ко никад од 13 дена, во дубаи ние 8 ги поминавне во соба :) и пак се пишуваме изгледа на 15 ке доага :):vozbud::vozbud:

Има такви,потврдувам,дебели,грди,црни :helou:

Флерт на заебанција и само со познати луѓе(оние кои ги знам лично):) Не гледам причина да губам време на флертување со непозната личност.:)

Да:wink: кога е досадно и немам што да праам интересна работа е бе :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom