Дали флертувате на интернет?

• Креатор на темата Креатор на темата Serengeti
  • Време на започнување Време на започнување
Хех... Ако под флерт подразбирате интимно отворање, исповеди и слично, флертуваат сите оние што пишуваат на Кајгана форумите. :)))))

А јас си пишувам и на Skype и MSN. Не знам дали тоа можам да го наречам флерт, но никогаш не лажам во врска со девојка ми и не знам како би можела да се прекине врската ако човек зборува со други луѓе на Интернет. Треба човек да е лудо љубоморен (накај само луд) за до тоа да дојде.

Да,многу.
Посебно ако е досадно дома и нема што да се прави.Баш сум многу по отворена така отколку во живо и ми оди муабетот со cyber пријателите(добро сега зависи и од него).Мислам дека и тоа не е некоја причина за раскинување врска.Некогаш и кога јас сум била во врска сум флертувала нема тука ништо лошо,само тепање време е тоа:smir:

Често флертувам, воопшто. Не само на нет. Безопасна игра според мене. Се знае за граници :)

Ја онака немам Флертувано на интернет . Ама и мисЛам дека е досадно едноставно тоа ти е само губење на Време . НамесТо да го потрошам за да одам кај дечкоТо јас ке се замарам со некоЈ друг:nenene:

Тоа ми е хоби да си флертувам наваму или натаму да си поигрувам,бетер сум од мало дете.
Ама никад не би заебала врска за нешто што е илузија и нереално

Порано мн, почесто се занимавав со ова хоби, а сега некако излитено ми е па ме мрзи мн, мн, да куцам и расправам секакви теми, ептен ако ми се погоди во муабет па да се отворам така малце повеќе:helou:

Флерт онака кога ми е досадно и кога немам попаметна работа а ќе налетам на некоја интересна личност. Инаку не практикувам многу флерт на нет. Според мене флертувањето треба да биде во живо, бидејќи на крајот на краиштата колку и да флертувашп на нет ако сакаш нешто повеќе треба да се најдеш во живо.

Не сум прекинала врска заради некои "internet prijatelicina"али сум флертувала преку интернет со некои затоа што ми е било интересно во тие мигови и сум имала потреба од флерт со некој што не го познавам:toe:.

Флертување не. сум запознал многу девојки, онака сме се размуабетиле па после сме се начекале у град. Со некои од нив биднало и нешто повеќе , некои ми станале другарки, некои сеуште ми се другарки. Али никогаш кога почнувам муабет со девојка н е тргнувам со намера да ја ќарам, чисто онака да си ситерам еден муабет.
хах флеруам коа ке ми текне т.е кога ми е досадно.

Тапа ми е да раскина со женската поради некој сто само се дописувам.
Тоа мозе да го направи само најголемиот дегеннннн:tapp:

Не само во стварност.:pos:
И сликичката на прва стр. е... ЗАКОН.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom