Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
a zar samo neseksi zenite se ljubeni?ovoj boldiraniov del ic ne go svativ...daj sega ne se za****vaj,zarem samo sexy zenite se ljubeni....sekoja individua zasluzuva ljubov pa nduri i mazite samo sto opstestvoto ke go proglasi nesposoben:toe:
sekako,pa normalno e deka i mazite sakaat ljubovnema problem diskutirame:helou:
poentata mi bese deka maco mazot e mit...i maskite sakaat ljubov..a ima narod koi koga ke vidat deka im odi vrskata odma ke pocnat da go pravat papucar no od ljubomora
kaj si dokazala?jas dokazav deka aleks ima da ne moze da mi odolee ko ke me skocka :pos2:
edinstveno ljubovta ne e vazna kaj homoseksualcite bidejki se promiskuitetni
За жените убавината е примарна. Таа им е најголемиот адут кој тие максимално го користат.
Не може жена да те фасцинира со работни достигнувања или факултети кои ги завршила.
Можеш да почувствуваш почит, но не и страст.
Жените служат за ебење, тоа е базичната потреба на машкото од нив.
После некое време стануваат мајки и тука е огромната љубов кон потомците и нејзе кои ти ги дала.
Но.. обична девојка е секс објект, таа не е сопруга, не е мајка, не е ништо.
За жената да стане човек треба некој маж да ја валидира, да ја земе за сопруга и таа за тоа да го награди со дечиња.
Девојка, жена која го нема оправдувањето на мажот за сопственото постоење таа е никој и ништо.
Затоа не е необично што ги гледаш само како изгледаат и како би ги лежел. Се додека не припаѓа на некого таа е слободна роба.