Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

a zar samo neseksi zenite se ljubeni?ovoj boldiraniov del ic ne go svativ...daj sega ne se za****vaj,zarem samo sexy zenite se ljubeni....sekoja individua zasluzuva ljubov pa nduri i mazite samo sto opstestvoto ke go proglasi nesposoben:toe:
sekako,pa normalno e deka i mazite sakaat ljubovnema problem diskutirame:helou:
poentata mi bese deka maco mazot e mit...i maskite sakaat ljubov..a ima narod koi koga ke vidat deka im odi vrskata odma ke pocnat da go pravat papucar no od ljubomora
:smir:kaj si dokazala?jas dokazav deka aleks ima da ne moze da mi odolee ko ke me skocka :pos2:

edinstveno ljubovta ne e vazna kaj homoseksualcite bidejki se promiskuitetni
За жените убавината е примарна. Таа им е најголемиот адут кој тие максимално го користат.
Не може жена да те фасцинира со работни достигнувања или факултети кои ги завршила.
Можеш да почувствуваш почит, но не и страст.
Жените служат за ебење, тоа е базичната потреба на машкото од нив.
После некое време стануваат мајки и тука е огромната љубов кон потомците и нејзе кои ти ги дала.
Но.. обична девојка е секс објект, таа не е сопруга, не е мајка, не е ништо.
За жената да стане човек треба некој маж да ја валидира, да ја земе за сопруга и таа за тоа да го награди со дечиња.
Девојка, жена која го нема оправдувањето на мажот за сопственото постоење таа е никој и ништо.
Затоа не е необично што ги гледаш само како изгледаат и како би ги лежел. Се додека не припаѓа на некого таа е слободна роба.