Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[MkD]Scout напиша:Како и да е само сакав да ви ја назначам разликата дека постои разлика помеѓу фак Френд и Мување..При мување вие не сте обврзани да имате секс со партнерот..
Кај нас МНОГУУ популарен термин е МУВАЊЕ..во никој случај не значи рушење на достоинството..
Види вака.. Мување би претставувало задоволување на потреби кои не се дотолку големи како потребите за секс..едноставно наоѓаш сатисфакција во разменувањето бакнежи со некоја личност за која немора да знаеш ништо посебно..впрочем не си ни обврзан на ништо со него..немора да го прашаш "муваторот/ката" дури ни како се вика..едноставно си нашол нешто убаво на неа/него и доволно би било да застанете во некое темно ќоше..sagaqua напиша:Благодарам за објаснувањето во секој случај...само некако го заплетка
Фак Френд многу поубаво звучи - ако не друго барем ЕДЕН ф.ф. е во прашање, не е со кого ќе стигнеш, на кој прво ќе налеташ и кај било.:helou:
А тоа со мувањето сепак не е многу јасно...не си обврзан да имаш секс? А што всушност „имаш„ со мувањето? Дружење? Забава? Пијанки? Смеење?....не дај Боже....ќе испадне дека со сите другари и пријатели се муваме
За ова се согласуваме. Не значи воопшто рушење на достоинството зашто нешто да рушиш треба да го имаш прво:helou:
romeo_ferara напиша:ja citav dejana i mislam deka na toj muvacot (hahahah sto e smesen ovaj zbor ) mu e sram da ja nosi dejana u javnost , mozda ima veza mada so mislam dejana oprosti mi no onaka nekoj da te laze kao gupce mrsulavo , a be maaj kloca edna v gaz i ajt u kurac oteraj go (treba da i go kaze nekoj istovo na mojava muvacicca za mene hahahah)
Where is the love????????
Затоа што си дете.Black Rose напиша:Лично не можам да опстанам во дооооолги сериозни врски, така да мувањето ми е таман, зошто би се фатила со некој само за да по некој ден да му се скарам![]()