Дали е можно?

Ретко се отвара тема за член на форумов,во чек дис аут поминале многу лица,но храбро на нозе се задржаа.Некои станаа и модератори,што значи има надеж да им вратиш.
Девојче еве ја мојата подршка до тебе,батали ја македонка,што се разбира она од квалитетен сеир :лудача:

Не можеме веднаш да одлучиме дали ќе и ги вратиме 100те мислења и 34 поени репутација.......благодариме на разбирањето :banned: имајте разбирање

:pos2::pos2::pos2: Во ХИ5 ликови не се пука толку сеир колку овде:)

Знам, но помислив дека модераторот што ја заклучи темата ќе биде тука, oh well, ќе прашам и таму.

:pos2::pos2::pos2: Во ХИ5 ликови не се пука толку сеир колку овде:)
Кај виде сеир?Со репутација и изгубени мислења нема сеир пукање :nenene:Тоа е сериозна работа.

Кај виде сеир?Со репутација и изгубени мислења нема сеир пукање :nenene:Тоа е сериозна работа.

Нормално дека е сериозна работа.
Сите членови имаат обврска да му дадат зеленко на девојчето!
А мислењата мислам дека и се доволни,ако треба уште некој милион да му кажеме на Ацид?:реклами:

Нормално дека е сериозна работа.
Сите членови имаат обврска да му дадат зеленко на девојчето!
А мислењата мислам дека и се доволни,ако треба уште некој милион да му кажеме на Ацид?:реклами:
Не може ние да одлучуваме дали и се доволни на VIP членката милион мислења.:toe:

Во право си,треба сама да се изјасни дали сака два милиона мислења,исто како да пишувала за цела Македонија по еден пост во содржајни теми како „што му фали на членот над тебе“.

ај ем рили рили ин лав. дгрледен е јунак:jaj:

Зошто мислиш дека е за сеир?:nenene:
И нема цели 100 мислења на thegirl1, плус репутација 34 поени.:вртиочи:
Знаеш ли за во играчница колку труд треба да се вложи за да се напишат толку мислења и после да ти ги нема?:PC:

Мене ми фалат скоро 150 поени репутација!
САКАМ ДА МИ СЕ ВРАТАТ!!!

Како не им е срам на админите, не го ценат мојот труд! Па тоа беа макотрпни напишани постови за општо добро на форумов! ЗАРЕМ ВАКА МИ СЕ ВРАЌА?!

Мене ми фалат скоро 150 поени репутација!
САКАМ ДА МИ СЕ ВРАТАТ!!!

Како не им е срам на админите, не го ценат мојот труд! Па тоа беа макотрпни напишани постови за општо добро на форумов! ЗАРЕМ ВАКА МИ СЕ ВРАЌА?!
А јас бе, 4 бода ми отидоа аут, ми одеше да рипнам од тераса, само што живеам во куќа па да кршев нога немаше да ми се исплати!

А јас бе, 4 бода ми отидоа аут, ми одеше да рипнам од тераса, само што живеам во куќа па да кршев нога немаше да ми се исплати!

Ами јас, таман решив не пијам вечерта, и гледам заминале јабана зеленки, и се опив од мака...

NotFunnyAnymore.jpg

:wtf:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom