Дали е исто кога изневерува машко, и кога изневерува девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата Dee_Jay
  • Време на започнување Време на започнување
ЗНАЧИ: Јас, да сум ја изневерил. али ни во една милисекунда не сум ја изневерил љубовта што ја чуствувам према незе.

Wow, море носи се и ти и љубовта твоја. Тоа ти е исто како скината сум ама уште си се сметам за невина. :pos2:
Ако си изневерил биди маж и соочи се со фактот и последиците и не пробувај да си олесниш на совеста онака бедно со правдање на форумов.

Исто ти е скроз исто !Само ние машките повеќе се гневиме зашто сме погневни суштестава според мене )))))

Wow, море носи се и ти и љубовта твоја. Тоа ти е исто како скината сум ама уште си се сметам за невина. :pos2:
Ако си изневерил биди маж и соочи се со фактот и последиците и не пробувај да си олесниш на совеста онака бедно со правдање на форумов.
Фала за убајте зборови, само не кажа кај да се носам, имаш нешто на ум? :smir:
И не знам кај виде дека не сум маж и не се соочувам со последиците?А уште помалку не знам од каде идеава дека се правдам ‘‘бедно‘‘ овде на форумиве? Јас си го искажав ставот.:toe:
Е сега, тебе ако ти беше филмот да се направиш мануп, и ако главен дел од постов ти е она со носењено :tapp:

И да, ако си била камен пијана на 14 години, и си се изебала, а при тоа да не бидиш ни свесна, ако се прашам јас, слободно можиш да си се чуствуваш невина :smir:

Кога жена ќе изневери тогаш сите во градот покажуваат со прст према неа и велат: Еве ја курвата!
Кога ќе изневери маж пак сите во градот покажуваат со прст према него ама велат: Еве го ебачот!
Има разлика нели?
Нека изневеруваат жените ако сакаат сите да го вперуваат прстот во нив!
А пак мажите во тие моменти се чуствуваат како петели и одат со градите напред, глава високо подигната и надуени како пауни...

До сега немам наидено на ваква тема, па ако веќе има, некој од модераторите нека ја залепи.

Ме интересира што мислите околу насловот. Дали е исто кога ќе изневери машко, и кога ќе изневери девојка?
Сакам да слушнам прво ваши мислења, а после ќе дадам мое гледиште околу ова.

НЕМА РАЗЛИКА,неверство си е неверство,имено нели машкото и женското се обврзуваат да бидат верни еден кон друг,така да кој и да прекрши-исто е.:helou:

Исто е.
Исто е кога изневреува маж,исто е кога изневерува жена.
Љубовта овде не се смета,си ја сакал/а или пак не,пред и после изневерувањето и ако постои љубов и после неверството секако дека тоа не е причина за правдање.Тоа би изгледало вака-те сакам и те изневирив ама пак сеуште те сакам...

И секако ако изневерува мажот,нема да биде толку многу осудуван,за разлкиа од жената.

Па нормално дека не е исто, на жената повеќе треба да и се прогледува низ прсти особено ако е поубавка:pipi: а мажот? кој ги врти мажите и без тоа не слушаат и да им забраниш да одат ако можат Би! и Ќе! одат со други жени ако не ги бива Нема да одат и само ќе љубоморат.

Зошто би имало разлика? Мажите не изневеруваат поинаку од жените. Можеби коментарите од страна на дугите луѓе се различни како што кажа Atom-ant како курва и ебач, но неверство си е неверсво.http://www.forum.kajgana.com/member.php?u=20635

mashko e grevota da odbie, napalena zena za kyr...zenive soznam...ne deka nesho delam sea, ama oni sami si se deklariraat kao "verni":pos2:

ps.ako ne mi veruete, po4itajte go prviot del od postot na filo-zovkata...hihihihi

Ја стварно не можам да разберам...што има подосадно од тоа цело време да работиш со една личност? Промената е важна за здрав психички развој на една личност...Осим тоа животот подразбира собирање на искуства и знаење. Да прашам колку знаење можеш да собереш од само една личност, а своето знаење стекнато со таа личност треба го пренесеш-пак на таа личност? То за мене нема логика...знаењето треба да се пренесе на што повеќе личности, за да сме сигурни дека нема да се загуби и исчезне!

Колку промискуитетен став, леле леле...

Љубовта, драг/а Lady.Q, нема ама баш ништо заедничко со знаењето и искуствата!

Штета, не го разбираш тоа.

...dodavam...muvanje na forum i chat...:pos2:

Па сега... има телесно и емоционално неверство.
Првото значи секс со друг/а.
Второто, мислење на друг/а додека си со партнерот/ партнерката, сајбер секс со други и сл.

Па сега... има телесно и емоционално неверство.
Првото значи секс со друг/а.
Второто, мислење на друг/а додека си со партнерот/ партнерката.
И ај сеа кажи ми што е полошо од овие две?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom