Дали е исто кога изневерува машко, и кога изневерува девојка?

D

devojcence

Гостин
of lele frusrtacii frcat na site strani. losa rabota e toa :)))))) inace na temata da se vratam isto e i masko i zensko koga izneveruva.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.982
Поени од реакции
12.615
Нормално дека е исто јебига, само што машките се привилегирани ако го прават тоа....замислете некои жени дури се убедени дека мажот е во ред да изневерува(освен ако не се палат на тоа....има и тоа)....една србинка еднаш проба да ме убеди(или да се убеди самата) дека нејзиниот маж е мажиште пошто ја имал изневерено а таа ако изневерела ќе бидела стока....хахахаххах

Член од
9 ноември 2009
Мислења
109
Поени од реакции
24
Не е исто. Кога ние изневеруваме, тоа е зошто моравме!!! Кога жената изневерува тоа е курварлук бре!!!!
E kako da ne kurvarlak:pos2:

Исто е. И машките и женските се суштества со чувства. Секој го боли кога е изневерен. Кога следен пат ќе изневерувате помислете како би ви било на вас.
Sosema to4no

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
Нормално дека е исто јебига, само што машките се привилегирани ако го прават тоа....замислете некои жени дури се убедени дека мажот е во ред да изневерува(освен ако не се палат на тоа....има и тоа)....една србинка еднаш проба да ме убеди(или да се убеди самата) дека нејзиниот маж е мажиште пошто ја имал изневерено а таа ако изневерела ќе бидела стока....хахахаххах

привилегирани значи предност?лелелле ..хахха:nenene:
ахх да ме изневери и да се чуствувам убаво значи не ми ич важно за него..која будала би ја нарекла го оправдува изневерувањето..или станува збор за личност без срце кое никогаш нема почуствувано љубов или дете..:nenene:

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
па не е исто........едниот ДАВА нешто,додека другиот ЗЕМА нешто:smir:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.982
Поени од реакции
12.615
ахх да ме изневери и да се чуствувам убаво значи не ми ич важно за него..која будала би ја нарекла го оправдува изневерувањето..или станува збор за личност без срце кое никогаш нема почуствувано љубов или дете..:nenene:
....привилегирани во очите на другите, и да, нив тоа им значи предност,
а понекогаш нажалост и во очите кај некои жени.....јас не ги сметам за привилегирани....

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.123
Поени од реакции
25.580
Женско повеќе го боли ако дознае дека не ја сакаш отколку да ја извараш. Кај машките е обратно. Така да...

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Ха ако го сакаш премногу ке преминеш преку се, ке заборавиш и дека те изневерил! (едино ако тоа не му е навика и често да го прави)

Можеби како збор изневерување нема разлика али кога ке се подразмисли полесно е кога машко изневерува ( се додека знаеш дека тоа го направил со некоја курва која не му значи ниш сем двочасовно задоволство) Кога изневерува женско секогаш постојат емоции, секогаш...и после им е срам и незгодно да признаат дека изневериле пошто ке ги сметаат за растурени за разлика од машките.
Али у секој случај не го прифаќам оти ако ме сака ке биде само со мене и ке биде задоволен од мене и ке нема потреба од друга, ако не е така нека си ја бара среќната добитничка тогаш на друго место:toe:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.982
Поени од реакции
12.615
Еве и јас сум навикнат "да ми изгледа" дека машко е "по нормално" кога изневерува, но ако добро се размисли испаѓа дека е исто...сите имаме потреба да бидиме со некој друг поради секс...нагон(природњача)јебига...кога ти се сака и се испозапалиш тоа е, е сега дали вреди да го изгубиш партнерот поради тоа е друго прашање....исто е, исто е, исто е, уствариии...хммммм...абе исто е...:wink:

таа има и дете, само таа не е будала недо испран мозок, не размислува или како што реков се пали на тоа кога е изневерена...дец ит

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Неверата е во срцата, самиот чин, не!

Шознам, јас не изневерувам, сите ги сакам.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.982
Поени од реакции
12.615
Неверата е во срцата, самиот чин, не!

Шознам, јас не изневерувам, сите ги сакам.
Одлично кажано....во срцата е!!!!!!!!!!!!
Само ние сме навикнати уште од мали на тоа да гледаме поинаку...штета.
И јас ги сакам ама не баш сите...:wink:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Одлично кажано....во срцата е!!!!!!!!!!!!
Само ние сме навикнати уште од мали на тоа да гледаме поинаку...штета.
И јас ги сакам ама не баш сите...:wink:

Сакав да кажам дека ги сакам сите, но до вознес ги љубам оние кои и мене ме сакаат!

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.982
Поени од реакции
12.615
Сакав да кажам дека ги сакам сите, но до вознес ги љубам оние кои и мене ме сакаат!

Е и јас де, само не баш сите...а можам да љубам до вознес само една

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Мојот став околу ова е следниот :
Има една разлика помеѓу машките и женските ,не генерализирам ама во повеќето случаји и од сопствено искуство е така.Машките изневеруваат поради некоја потреба,нешто што го немаат во врската го надокнадуваат така и не значи дека кога ќе изневерат не сакаат (иако тоа е малку чудно,ама вистинито).Женските кога изневеруваат тоа го прават поради преголема симпатија или заљубеност во особата со која изневеруваат и секако после тоа следуваат кризи во врската и на крај раскинување.Значи машките изневеруваат почесто,а женските еднаш ама `вредно`. :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom