D
devojcence
Гостин
of lele frusrtacii frcat na site strani. losa rabota e toa ))))) inace na temata da se vratam isto e i masko i zensko koga izneveruva.
E kako da ne kurvarlak:pos2:Не е исто. Кога ние изневеруваме, тоа е зошто моравме!!! Кога жената изневерува тоа е курварлук бре!!!!
Sosema to4noИсто е. И машките и женските се суштества со чувства. Секој го боли кога е изневерен. Кога следен пат ќе изневерувате помислете како би ви било на вас.
Нормално дека е исто јебига, само што машките се привилегирани ако го прават тоа....замислете некои жени дури се убедени дека мажот е во ред да изневерува(освен ако не се палат на тоа....има и тоа)....една србинка еднаш проба да ме убеди(или да се убеди самата) дека нејзиниот маж е мажиште пошто ја имал изневерено а таа ако изневерела ќе бидела стока....хахахаххах
....привилегирани во очите на другите, и да, нив тоа им значи предност,привилегирани значи предност?лелелле ..хахха:nenene:
ахх да ме изневери и да се чуствувам убаво значи не ми ич важно за него..која будала би ја нарекла го оправдува изневерувањето..или станува збор за личност без срце кое никогаш нема почуствувано љубов или дете..:nenene:
Ха ако го сакаш премногу ке преминеш преку се, ке заборавиш и дека те изневерил! (едино ако тоа не му е навика и често да го прави)привилегирани значи предност?лелелле ..хахха:nenene:
ахх да ме изневери и да се чуствувам убаво значи не ми ич важно за него..која будала би ја нарекла го оправдува изневерувањето..или станува збор за личност без срце кое никогаш нема почуствувано љубов или дете..:nenene:
таа има и дете, само таа не е будала недо испран мозок, не размислува или како што реков се пали на тоа кога е изневерена...дец итпривилегирани значи предност?лелелле ..хахха:nenene:
Одлично кажано....во срцата е!!!!!!!!!!!!Неверата е во срцата, самиот чин, не!
Шознам, јас не изневерувам, сите ги сакам.
Одлично кажано....во срцата е!!!!!!!!!!!!
Само ние сме навикнати уште од мали на тоа да гледаме поинаку...штета.
И јас ги сакам ама не баш сите...:wink:
Сакав да кажам дека ги сакам сите, но до вознес ги љубам оние кои и мене ме сакаат!