Дали е грешка да кажеш „Те сакам“ пред започнување на врска?

• Креатор на темата Креатор на темата sergeevic
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе тр4а ќе тр4а. Не ти е срам во 2012 да користиш 4ња во пишување на јавен форум на 18 години?
Мислев само бугарите ги користат сеуште, али сум се излажала. Добро дојде на форумов и користи Македонска поддршка доколку имаш.
Те сакам пред врска има значење колку и ланскиот снег. Што љубов е тоа?
хаха како ланскиот снег богами такво занчење има....

сакај си но само за себе,таа немора да чуе, иначе одма ќе проба на главата да ти седне

Кажи и па она ќе знае дека секогаш ќе може да ти прави што сака, а ти ќе мора да и попушташ за да не те откачи и како куче да трчаш по неа. ;)
Знаеш ли колку е глупаво кога некој што го знаеш кратко време и ти го каже тоа?
Мене по грешка една другарка ми прати смс пишуваше те сакам и се осеќав глупаво, а не па да е било вистина веднаш би ја одбил затоа што воопшто не ме привлекува иако е убава.
Исто и оваа ако не се интересира за тебе џабе и авион и купиш. :D

Не го разбирам тоа "те сакам", ниту потребата да се каже ниту потребата да се слушне. Ако некого го сакаш и љубиш и цениш и чувствуваш тогаш го сакаш, го љубиш, цениш и чувствуваш и крај на приказната. Не го знам пореклото на "те сакам" како онака изустен оформен во форма на звук воздух, ама од сомнтелна уста провеал.

Сметам дека е грешка, но не е некаква важна грешка па сега да му ја мислиш многу заради тоа. Ако и се допаѓаш ќе заборави, ако не и се допаѓаш и без да правиш грешки ќе си најде причина да те откачи.

Покажи со дело, не со празни зборови
Ако сум ја заглавил работата со тоа што сум и кажал ни дела не ме спасуваат... барем ние гобитниците секогаш се тешиме со она (Јас ништо не изгубив ама таа изгуби некој кој многу ја сакал) :P

Jas na ewdna i rekov te sakam i taa mi rece deka i ona me saka mene i sega sme zaedno. Treba da se vika te sakam na site sto gi sakame. Mene taka me ucea kako mal i taka sega pravam i koga prasav otecot koga bev mal vo selo taka mi rece.

Jas na ewdna i rekov te sakam i taa mi rece deka i ona me saka mene i sega sme zaedno. Treba da se vika te sakam na site sto gi sakame. Mene taka me ucea kako mal i taka sega pravam i koga prasav otecot koga bev mal vo selo taka mi rece.
netreba dai vikas treba daikazes zatoa zenskite se plasat vikanjeto elosa rabota

Jas tivko i vikav na uvo i taa se svrte i me poljubi i mi vikna i taa tivko deka me saka. Tivko si vikavme.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom