Дали е грешка да кажеш „Те сакам“ пред започнување на врска?

• Креатор на темата Креатор на темата sergeevic
  • Време на започнување Време на започнување
За да се заљубиш во некој е потребно.
1.Најди странец со кој ќе правиш муабет 1 час и 20 мин муабет
2.Погледнете се длабоко во очите 20-30 секунди
3.Бакнете се и вљубени сте.
ova, vo svetot na bajkite, samo.... ili ako imas klucevi od bmw na masa u kafana.

Pa i jas mislam deka pogreshiv shto i kazhav ... sega maki ma4am poradi toa ... na ja sfakjam na momenti e tolku nezainteresirana sho me vadi od kolosek.. a vo posledno vreme i po4esti se tie momenti
кажи и дека си ја тролал
може ќе се заинтересира

ova, vo svetot na bajkite, samo.... ili ako imas klucevi od bmw na masa u kafana.
Знаеш колку пати ми се случило да размислувам така и секогаш се наоѓала девојка што ги трга тие стереотипи на страна.Сум добил многу корпи и секогаш зашто не сум бил јас,девојка ќе те сака ваков или онаков.Битно е твојот став кон животот и амбициите твои.Дур гледаш тука на форум вакви теми каде што дефинирате што е правилно а што не е,јас земам ризици било какви за да запознаам било која девојка на планетава.Секако си имам некој стандарди и се држам на нив.Не се пуштам на било која ама понекогаш велам кој те шиша и да ми дадеш корпа барем сум пробал,другите седат и се крстат за да дојдат до тебе.Вистината е дека заради типови што се срамежливи и ги ставаат девојките на толку високо ниво што идиотите со БМВ и баш им е гајле како изгледаат и што мислат другите за нив искачаат со позгодни од тебе.Таква е реалноста наместо да седиш направи нешто подобро земи ризик и биди шизик отколку да викаш дека БМВ-ња и пари ги земале девојките.Има секогаш две страни на приказната неможеш да викаш дека само парите се тоа што бараат.

Не можеш од прва да ја сакаш личноста и скроз погрешен е првиот пристап со овие зборови, иако многумина го користат и не прават разлика помеѓу „те сакам“ и „ми се допаѓаш“ - што е сосема доволно за почеток. Личноста се засакува по одредено време, откако доволно добро ќе се поврзите еден со друг, е тек тогаш може да го кажеш тоа.

И не потклекнувај на тие фори од женска страна, уште од почеток... ќе наебеш. :)

Ќе згрешиш другар. Тоа е најголема грешка кога е во прашање љубовта или започнувањето на врска. Имаш во некои филмови (доколку гледаш) како започнува една љубовна приказна итн.

Немој брат ќе помисли дека си очаен (од лично искуство)

prashanje do ponezhniot pol....
Dali vas damite ve zasega barem malce koga nekoj kje vi kazhe deka iskreno ve saka????? vo mat pozicija sum pa mi treba mislenje :S
Се во свое време друже.Ти според реакцијава очигледно во погрешно време си и ги кажал.
Правите зборови кажано во право време повеќе од злато вредат.

inaku prv pat vo zivotot se imam zaozbilen ama bash zaozbileno koga e vo prashanje ljubovta i devojkite ... pred nea se mi beshe na igra na zaebancija....a pri4inata shto se zaozbiliv e toa shto mnogu se zaljubiv... i jas imam primeteno koga tr4ame po zhenska stanuvame odbivni kje probam malce da ja stavam na ignore neka tr4a taa malce :P

Грешка и тоа голема. Докажи и со дела,
Правите зборови кажано во право време повеќе од злато вредат.
со ова се е кажано, само почекај некое време сепак не избрзувај ;)

inaku prv pat vo zivotot se imam zaozbilen ama bash zaozbileno koga e vo prashanje ljubovta i devojkite ... pred nea se mi beshe na igra na zaebancija....a pri4inata shto se zaozbiliv e toa shto mnogu se zaljubiv... i jas imam primeteno koga tr4ame po zhenska stanuvame odbivni kje probam malce da ja stavam na ignore neka tr4a taa malce :P
Треба да знеаш кога да ја ставиш на игнор.Не можеш само со игнор да ја привлечеш.Бутни влечи работата и маче и куче :)

Ќе тр4а ќе тр4а. Не ти е срам во 2012 да користиш 4ња во пишување на јавен форум на 18 години?
Мислев само бугарите ги користат сеуште, али сум се излажала. Добро дојде на форумов и користи Македонска поддршка доколку имаш.
Те сакам пред врска има значење колку и ланскиот снег. Што љубов е тоа?

Треба да знеаш кога да ја ставиш на игнор.Не можеш само со игнор да ја привлечеш.Бутни влечи работата и маче и куче :)
Ја игнорирам се лути ..... и се удварам пак не и е удоволено незнае ни таа што сака ....

Не само што е грешка да кажеш те сакам....туку фатална грешка е и навистина да сакаш.
Ама...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom