Дали е грешка да кажеш „Те сакам“ пред започнување на врска?

• Креатор на темата Креатор на темата sergeevic
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 октомври 2012
Мислења
13
Поени од реакции
2
prashanje do ponezhniot pol....
Dali vas damite ve zasega barem malce koga nekoj kje vi kazhe deka iskreno ve saka????? vo mat pozicija sum pa mi treba mislenje :S

Па да ми каже такво нешто, а релативно кратко се знаеме, без оглед дали се ,,мувакаме,, ,,ебакаме,, , нема да му верувам.
Ќе мислам дека се обидува да направи будала од мене.
За другите, не знам :)

За да се заљубиш во некој е потребно.
1.Најди странец со кој ќе правиш муабет 1 час и 20 мин муабет
2.Погледнете се длабоко во очите 20-30 секунди
3.Бакнете се и вљубени сте.

Многу ме засега и ми значи ако е искрен и се знаеме подолго, односно се измалтретирал на 100 можни начини да ми го ПОКАЖЕ тоа:D
Жените повеќе сакаат дела од празни зборови....ама не мора да значи, зборам лично за мене;)

Пушкин, во секој случај, кажи си ги искрено чувствата. Ако таа не го цени тоа, нејзина загуба и голема грешка.

Јас на сите им велам дека ги сакам....ако е тоа грешка, тогаш јас сум најголем грешник на денешницава.

Pa i jas mislam deka pogreshiv shto i kazhav ... sega maki ma4am poradi toa ... na ja sfakjam na momenti e tolku nezainteresirana sho me vadi od kolosek.. a vo posledno vreme i po4esti se tie momenti

Pa i jas mislam deka pogreshiv shto i kazhav ... sega maki ma4am poradi toa ... na ja sfakjam na momenti e tolku nezainteresirana sho me vadi od kolosek.. a vo posledno vreme i po4esti se tie momenti
и јас и кажав на девојката исто на почеток и ми глуми исто вака и после за месец дена раскинав затоа памет за друг пат не и кажувам ништо

Мене па, од увек ме интересирало како се започнува врска?
Со прашање и свечена изјава нешто као: „Сакаш да се фатиме“ „-Да, сакам!“ ? Така прават тинејџерите.

Дали некој е во врска не зависи од усмен договор, туку од начинот на кој меѓусебно се однесуваат и начинот на кој ја покажуваат љубовта. Така да „Те сакам“ се само зборови кои можеби значат и сакаме да ги слушаме, ама делата се битната ствар у случајов.
--- надополнето: 15 октомври 2012 во 16:04 ---
Пошо прашањето е до понежниот пол, не го земај у обзир моето мислење :D

Порано кажував „ Те сакам“ на кој ќе стигнам:). Е тука се заебував...кога ќе ми поминеше заљубеноста идеа потоа прашања во стил „Па нели ме сакаше...“.
Биди внимателен да не изразиш љубов ако не си најсигурен дека ја чувствуваш. Ако си сигурен во своите чувства, слободно кажи си. Ама ако добиеш ист одговор во таква рана фаза на врската земи го со резерва, може да е чисто ради реда или си ја фатил во небрано:)

Море најубаво е ништо да не кажуваш засега. Она и без тоа ќе знае колку ја сакаш или не.;)

Порано кажував „ Те сакам“ на кој ќе стигнам:). Е тука се заебував...кога ќе ми поминеше заљубеноста идеа потоа прашања во стил „Па нели ме сакаше...“.
Биди внимателен да не изразиш љубов ако не си најсигурен дека ја чувствуваш. Ако си сигурен во своите чувства, слободно кажи си. Ама ако добиеш ист одговор во таква рана фаза на врската земи го со резерва, може да е чисто ради реда или си ја фатил во небрано:)

Море најубаво е ништо да не кажуваш засега. Она и без тоа ќе знае колку ја сакаш или не.;)
Najubavo kje beshe da ne i kazhev ama se istr4av...pred nekoj den i rekov da popraime poozbilem myabet za toa i mi re4e ajde drug pat..a toj film go imav gledano ednsh od istata ``glumica`` i nebeshe so happy end :)

Najubavo kje beshe da ne i kazhev ama se istr4av...pred nekoj den i rekov da popraime poozbilem myabet za toa i mi re4e ajde drug pat..a toj film go imav gledano ednsh od istata ``glumica`` i nebeshe so happy end :)

Не си ја трескај главата затоа што си кажал.
Другпат едноставно покажи, не мора ништо да кажуваш. Кој сака, ќе сфати.
Или си избрал погрешен тајминг, или се работи за погрешна личност. Трето нема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom