Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Јас на сите им велам дека ги сакам....ако е тоа грешка, тогаш јас сум најголем грешник на денешницава.

и јас и кажав на девојката исто на почеток и ми глуми исто вака и после за месец дена раскинав затоа памет за друг пат не и кажувам ништоPa i jas mislam deka pogreshiv shto i kazhav ... sega maki ma4am poradi toa ... na ja sfakjam na momenti e tolku nezainteresirana sho me vadi od kolosek.. a vo posledno vreme i po4esti se tie momenti

. Е тука се заебував...кога ќе ми поминеше заљубеноста идеа потоа прашања во стил „Па нели ме сакаше...“.

Najubavo kje beshe da ne i kazhev ama se istr4av...pred nekoj den i rekov da popraime poozbilem myabet za toa i mi re4e ajde drug pat..a toj film go imav gledano ednsh od istata ``glumica`` i nebeshe so happy endПорано кажував „ Те сакам“ на кој ќе стигнам. Е тука се заебував...кога ќе ми поминеше заљубеноста идеа потоа прашања во стил „Па нели ме сакаше...“.
Биди внимателен да не изразиш љубов ако не си најсигурен дека ја чувствуваш. Ако си сигурен во своите чувства, слободно кажи си. Ама ако добиеш ист одговор во таква рана фаза на врската земи го со резерва, може да е чисто ради реда или си ја фатил во небрано
Море најубаво е ништо да не кажуваш засега. Она и без тоа ќе знае колку ја сакаш или не.![]()

Najubavo kje beshe da ne i kazhev ama se istr4av...pred nekoj den i rekov da popraime poozbilem myabet za toa i mi re4e ajde drug pat..a toj film go imav gledano ednsh od istata ``glumica`` i nebeshe so happy end![]()