Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се слушна ли?:pos2::pos2:
ништо повеќе од трева мада и тоа слабо да бе видов во Амстердам сите изумреа ако е така и алкохолот е штетен и цигарите
Ме насмеа,љубопитен не сум повеќе се пробавДа да се пробав си поминав редот се е срање хемијата е боушит....
хорс
кока
екстази
амфетамини
.............................:kesa:
опасна работа
и воопшто не ме прави сега љубопитен за да земам пак
Ме насмеа,љубопитен не сум повеќе се пробав
И ништо од ова не ти се допадна а?
Не знам многу за неа освен дека ја користат само богателата.Има тема за дрога на форумов ама никогаш не ја прочитав,претпоставувам има искуства од членовите?Па нормално коа ке пробаш се повеке не си љубопитен
а дали ми се допадна ......кажувам не зашто така самиот си се тешам за да не земам пак да не паднам во искушенија...
инаку на кока е многу јако главен си![]()
Од тогаш наваму почнав да читам литература,
Зождо?
Како да читаш детска книга напишана од 50 годишен старец. Одамна бил дете и мисли уште е така и утнува поента кај новите генерации. Кој напишал книга за ефектите од дрога, секако ке пише дека не му се свиѓале а ако му се свиѓале ке допише дека згазил дете со кола после. Но ако е чиста медицина - тогаш ок, иако малце преозбилно си се зафатила со испитувањето.
се шо е забрането ни прави љубопитност и заинтересираност кон него
Дали сега сфаќаш зошто дрогата би требало да се легализира?![]()